LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Hoekwoning type Hoekwoning

Soetegaerde hoekwoning Hoekwoning Soetegaerde hoekwoning Hoekwoning Soetegaerde hoekwoning Hoekwoning Soetegaerde hoekwoning Hoekwoning

Informatie

Project: Soetegaerde »
Gebied: Hofvanholland »
Soort woning: Hoekwoning
Type woning: Hoekwoning
Aantal kamers: 5
Woonoppervlak: 127 m2
Kaveloppervlak: 144 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 365.000,-

Beschrijving

Er worden 8 hoekwoningen gerealiseerd, verdeeld over vier blokken met woningen. Qua ruimte en indeling zijn de woningen grotendeels gelijk, maar natuurlijk niet helemaal. Er is een grote variatie in accenten aan de gevels, die bijvoorbeeld van invloed zijn op de indeling of de lichtinval van de woning. U kiest de woning die bij u past!

Standaard hebben alle woningen een tuingerichte woonkamer, drie slaapkamers en een mooie badkamer. Op de tweede verdieping is een ruime zolder. De ramen tot aan de grond geven de keuken een heerlijke lichtinval. De woningen zijn standaard voorzien van een keuken, badkamer en toilet. 

Alle woningen hebben een breedte van 5,70 meter (binnenmaat 5,40 m.) en de meeste woningen hebben een lengte van ca. 9 meter. De woonoppervlakte variëert tussen 127 m² en 135 m² en de kaveloppervlakte tussen 144 m² en 188 m². 
 

De prijzen variëren tussen € 365.000 en € 400.000 v.o.n. 


Projectinformatie

In de nieuwe wijk Woenderskamp in de Waalsprong kun je straks puur, groen en waterrijk wonen. In totaal komen er zes deelbuurtjes waarvan Soetegaerde er één is. In Woenderskamp woon je in een historisch landelijke omgeving, prachtig ingebed tussen boomgaarden, groene zones en watergebieden. En helemaal mooi, het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong in de wijk Hof van Holland is letterlijk om de hoek.

De woningen in Soetegaerde liggen fraai tussen de Watersingel en de Italiëstraat. Het wordt een gezellige en autoluwe woonbuurt met een eigentijdse uitstraling. Ben je op zoek naar een plek waar privacy en een groene en kindvriendelijke omgeving centraal staan? Dan kom je thuis in Soetegaerde, waar je de keuze hebt uit een divers aanbod aan woningen. In de derde fase worden er verschillende type woningen ontwikkeld. Je hebt keuze uit hoek- en tussenwoningen, driekappers en semi-bungalows. De prijzen variëren tussen € 350.000 en € 525.000 v.o.n. 

 

Planning

De eerste en tweede fase van het project zijn helemaal uitverkocht. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de bouw van de woningen. En de eerste woningen zijn al opgeleverd. Als alles volgens planning verloopt kan de bouw van de derde fase starten in het vierde kwartaal van 2021. 

 

Meer weten? Ga naar de projectpagina

 

soetegaerde fase 3


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media