LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Hoekwoning type Dijkwoning hoek

De Stelt-Zuid - Steltse Dijkgaarden hoekwoning Dijkwoning hoek De Stelt-Zuid - Steltse Dijkgaarden hoekwoning Dijkwoning hoek De Stelt-Zuid - Steltse Dijkgaarden hoekwoning Dijkwoning hoek De Stelt-Zuid - Steltse Dijkgaarden hoekwoning Dijkwoning hoek

Informatie

Project: De Stelt-Zuid - Steltse Dijkgaarden »
Gebied: Lent »
Soort woning: Hoekwoning
Type woning: Dijkwoning hoek
Aantal kamers: 4
Woonoppervlak: 189 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 599.500,-

Beschrijving

BPD ontwikkelt in Steltse Dijkgaarden 12 ruime dijkwoningen, met uitzicht over de groen beboste stuwwal, Spiegelwaal, Waal én de Nijmeegse binnenstad. De hoogteverschillen die het dijkgebied kent, komen ook terug in de tuinen en de overgang naar het struingebied van de rivier. Vanaf uw eigen terras loopt u namelijk zo richting de oevers van de Waal. Hier ervaart u wonen aan de rivier ten volle. De woningen hebben een moderne uitstraling en zijn opgebouwd uit natuurlijke elementen die naadloos aansluiten bij de prachtige omgeving. 

 

Wat maakt de Dijkwoningen zo bijzonder?

  • Vloerverwarming op elke verdieping
  • Carport met overdekte parkeerplaats (nooit meer ijs van de ramen krabben!)
  • Grote raampartijen voor extra daglicht
  • Ruimte voor een thuiswellness, mancave of gameroom voor de kids

De dijkwoningen hebben drie verdiepingen. Op de begane grond bevindt zich een toilet en de trap naar boven. U kunt er voor kiezen om van de begane grond een unieke ruimte te maken. Bijvoorbeeld een thuiswellness of een mancave. Parkeren kan onder de woning en daar is ook een berging voor de fietsen. Op de eerste verdieping is de hoofdslaapkamer met badkamer en leefkeuken. Op de tweede verdieping bevindt zich een riante living met panoramisch uitzicht over de Waal. Op de derde verdiepeing zijn nog eens twee slaapkamers. Plus ruimte voor de wasmachine en droger. Ook liggen er zonnepanelen op het dak. 

 

De woonoppervlakte varieert tussen 189 m² en 194 m². De prijzen van de dijkwoning hoek variëren tussen € 599.500 en € 625.000 v.o.n.

 

U vindt hier de verschillende type woningen binnen dit project. Voor het actuele aanbod verwijzen we naar de  projectwebsite

 


Projectinformatie

De Steltse Dijkgaarden is een project van BPD in het gebied de Stelt-Zuid. Samen met andere partijen realiseert BPD tussen het oude dorp Lent en de Waal een bijzondere woonbuurt: de Stelt-Zuid.

 

Wonen in Steltse Dijkgaarden betekent puur en fris wonen. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, uitstekende isolatie en zonnepanelen. Een duurzaam én bewust huis, waar u nu én in de toekomst comfortabel kunt wonen. Daarnaast biedt nieuwbouw u alle ruimte om uw eigen woonwensen te realiseren.  

 

De boomgaardwoningen

In Steltse Dijkgaarden realiseert BPD 19 boomgaardwoningen. De boomgaardwoningen zijn, zoals de naam al zegt, aan de boomgaard gelegen. Dit is een plek om te ontmoeten en samen te zijn. Er komen aan de boomgaard tien hoekwoningen en negen tussenwoningen.

 

De dijkwoningen

In Steltse Dijkgaarden realiseert BPD 12 dijkwoningen. De woningen hebben uitzicht over de groen beboste stuwwal, Spiegelwaal, Waal en de Nijmeegse binnenstad. Vanaf de tuin loopt u zo richting de Waal. Aan de dijk worden vier hoekwoningen en acht tussenwoningen gerealiseerd.

 

Klik hier om meer te weten te komen over het bijzondere gebied de Stelt-Zuid. Wil jij weten hoe de woningen er uit komen te zien? Klik hier.  

 

steltse dijksteltse boom

 


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media