LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Hoekwoning type Boomgaardwoning hoek

De Stelt-Zuid - Steltse Dijkgaarden hoekwoning Boomgaardwoning hoek De Stelt-Zuid - Steltse Dijkgaarden hoekwoning Boomgaardwoning hoek De Stelt-Zuid - Steltse Dijkgaarden hoekwoning Boomgaardwoning hoek

Informatie

Project: De Stelt-Zuid - Steltse Dijkgaarden »
Gebied: Lent »
Soort woning: Hoekwoning
Type woning: Boomgaardwoning hoek
Aantal kamers: 4
Woonoppervlak: 138 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 442.500,-

Beschrijving

De groene publieke ruimte die Steltse Dijkgaarden zo uniek maakt is een verlengstuk van de boomgaardwoningen en de tuinen van de toekomstige bewoners. U ervaart de natuur als uw tuin en uw tuin als de natuur. Samen met buurtgenoten is het er heerlijk genieten van het buiten zijn. Als bewoner bent u nauw betrokken bij het beheer en onderhoud van het landschap en de bomen in de boomgaard. Samen met de andere buurtbewoners werkt u aan (de uitvoering van) het beheerplan van de wijk. Uiteraard krijgt u daarbij ondersteuning van professionals, bijvoorbeeld door een snoeicursus of het gebruik van specialistisch gereedschap.

 

Wat maakt deze Schuurwoning zo bijzonder?

  • Zeer energiezuinig, EPC 0
  • Parkeren op eigen terrein
  • Volledig ingericht voorerf
  • In de achtertuin standaard een tuinkast voor extra bergruimte
  • Extra ruime badkamer
  • Unieke gevelbekleding, thermisch verduurzaamd hout dat natuurlijk vergrijsd

Bij een boomgaardwoning stapt u vanuit uw voortuin zo in de royale hal. Hier bevindt zich het toilet en de trap naar boven. Vanuit de hal kom je in de keuken en royale woonkamer die uitkijkt op de boomgaard. Op de eerste verdieping waant u zich in het zonlicht door de plafondhoge glaswand aan de voorzijde van de woning. Er zijn drie slaapkamers. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche, toilet en er blijft ook nog voldoende ruimte over voor een ligbad. De zolderruimte (tweede verdieping) is standaard voorzien van twee dakramen. Naast de trap kunt u een wasmachine en droger kwijt. De zolder leent zich daarnaast goed voor een extra slaapkamer, studeerruimte of een combinatie hiervan. Op het dak liggen dakpannen met geïntegreerde zonnepanelen.

 

De oppervlakte varieert tussen 138 m² en 190 m². De prijzen van de boomgaardwoning variëren tussen € 442.500 en € 557.500 v.o.n.

 

U vindt hier de verschillende type woningen binnen dit project. Voor het actuele aanbod verwijzen we naar de projectwebsite


Projectinformatie

De Steltse Dijkgaarden is een project van BPD in het gebied de Stelt-Zuid. Samen met andere partijen realiseert BPD tussen het oude dorp Lent en de Waal een bijzondere woonbuurt: de Stelt-Zuid.

 

Wonen in Steltse Dijkgaarden betekent puur en fris wonen. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, uitstekende isolatie en zonnepanelen. Een duurzaam én bewust huis, waar u nu én in de toekomst comfortabel kunt wonen. Daarnaast biedt nieuwbouw u alle ruimte om uw eigen woonwensen te realiseren.  

 

De boomgaardwoningen

In Steltse Dijkgaarden realiseert BPD 19 boomgaardwoningen. De boomgaardwoningen zijn, zoals de naam al zegt, aan de boomgaard gelegen. Dit is een plek om te ontmoeten en samen te zijn. Er komen aan de boomgaard tien hoekwoningen en negen tussenwoningen.

 

De dijkwoningen

In Steltse Dijkgaarden realiseert BPD 12 dijkwoningen. De woningen hebben uitzicht over de groen beboste stuwwal, Spiegelwaal, Waal en de Nijmeegse binnenstad. Vanaf de tuin loopt u zo richting de Waal. Aan de dijk worden vier hoekwoningen en acht tussenwoningen gerealiseerd.

 

Klik hier om meer te weten te komen over het bijzondere gebied de Stelt-Zuid. Wil jij weten hoe de woningen er uit komen te zien? Klik hier.  

 

steltse dijksteltse boom

 


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media