LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Hoekwoning type Dijcke hoekwoning

De Stelt-Zuid - Bongerd & Dijcke hoekwoning Dijcke hoekwoning De Stelt-Zuid - Bongerd & Dijcke hoekwoning Dijcke hoekwoning De Stelt-Zuid - Bongerd & Dijcke hoekwoning Dijcke hoekwoning

Informatie

Project: De Stelt-Zuid - Bongerd & Dijcke »
Adres: Porrenhofstraat
Gebied: Lent »
Soort woning: Hoekwoning
Type woning: Dijcke hoekwoning
Aantal kamers: 4
Woonoppervlak: 182 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 591.500,-

Beschrijving

Wonen aan de dijk, het is een droom voor velen. Met een geweldig uitzicht over de uiterwaarden, de rivier, het Stadseiland, de stuwwal en de historische stad Nijmegen. Het kan straks in de Stelt-Zuid. Deze bijzondere dijkwoningen zijn uniek voor de Waalsprong. 

 

Dijcke is een stoer huis met een zee aan leefruimte en mogelijkheden. Het huis wordt tegen de dijk aangebouwd. Je voordeur zit op straatniveau en je auto parkeer je onder het huis voor de grote inpandige berging. Neem de trap naar boven en wordt verrast door het prachtige vrije zicht op enerzijds de boomgaard en anderzijds de dijkzone. Zet die deur lekker open en loop je terras op. Deze huizen hebben nog een tweede en derde verdieping, waardoor er wel vier slaapkamers mogelijk zijn al dan niet met inloopkast. Voor de indeling hebben we allerlei varianten uitgedacht, zodat jij kunt kiezen wat bij je past.


Mooie baksteenarchitectuur met ton sur ton-tinten geven de Dijcke woningen een stoere uitstraling. Dat moet ook wel, want hier maken we een statement. De grote ramen passen perfect in het ontwerp en garanderen een vrij uitzicht op de het mooiste plekje van de Waalsprong.

 

Kenmerken

  • Hoekwoning vanaf € 591.500,- vrij op naam en met 183 m² woonoppervlakte
  • Woonoppervlakte: 182 tot 191 m² en losse berging van 21 m²
  • Parkeren op eigen terrein onder het huis
  • Bijzondere indeling zorgt voor maximale beleving van het landschap
  • Terras met zicht op de dijk
  • 4 woonlagen
  • 4 slaapkamers mogelijk
  • Duurzaam, gasloos en energiezuinig

U vindt hier de verschillende type woningen binnen dit project. Voor het actuele aanbod verwijzen we naar de  projectwebsite


Projectinformatie

In Bongerd & Dijcke, onderdeel van de Stelt-Zuid, komen stad, dorp en natuur samen. Hier, op 5 fietsminuten afstand van het gezellige Nijmeegse centrum woon je op een unieke locatie aan de Waal.

22 boomgaardwoningen, type Bongerd
Een ruime ééngezinswoning direct grenzend aan de Boomgaard. De boomgaard biedt kinderen een veilige plek om volop te spelen en jou een heerlijke ontmoetingsplek met je buren. Samen met uw buren geniet u straks van de boomgaard. Samen de handen uit de mouwen. De woningen hebben ook een privéterras, waarbij je privacy door een klein hoogteverschil en een groene heg gegarandeerd is. De natuur als je tuin en je tuin als natuur: een geweldige plek om te wonen.

 

Met een woonoppervlakte van 161 m² en drie slaapkamers is het heerlijk ruim wonen. U heeft zelf nog de mogelijkheid om de zolder vrij in te delen. De woning is duurzaam, gasloos en energiezuinig. 

16 dijkwoningen, type Dijcke
Hier woont u aan de dijk met een geweldig uitzicht over de uiterwaarden, de rivier, het Stadseiland, de stuwwal en de historische stad Nijmegen. Deze stoere woning wordt tegen de dijk gebouwd. Uw voordeur zit op straatniveau en de auto stalt u onder het huis voor de grote inpandige berging. De 'specialwoning' heeft de woonkeuken op de eerste, en de woonkamer op de tweede verdieping. Het uitzicht vanaf de verdiepingen is geweldig: enerzijds kijkt u uit op de boomgaard, en aan de andere zijde op de Waal. Hier woont u misschien wel op het mooiste plekje van de Waalsprong.

 

Met een woonoppervlakte van 186 tot 191 m² verdeeld over vier woonlagen is het prachtig wonen. De bijzondere indeling van de woning zorgt voor maximale beleving van het landschap. De woning is duurzaam, gasloos en energiezuinig. 

 

Meer weten? 

Meer informatie over de woningen binnen het project Bongerd&Dijcke vindt u op de projectwebsite. Voor meer informatie over het bijzondere plangebied de Stelt-Zuid kijk u op de website


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media