LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Hoekwoning type Bongerd hoekwoning

De Stelt-Zuid - Bongerd & Dijcke hoekwoning Bongerd hoekwoning De Stelt-Zuid - Bongerd & Dijcke hoekwoning Bongerd hoekwoning De Stelt-Zuid - Bongerd & Dijcke hoekwoning Bongerd hoekwoning

Informatie

Project: De Stelt-Zuid - Bongerd & Dijcke »
Adres: Porrenhofstraat
Gebied: Lent »
Soort woning: Hoekwoning
Type woning: Bongerd hoekwoning
Aantal kamers: 3
Woonoppervlak: 161 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 508.000,-

Beschrijving

Het groene hart van de Stelt-Zuid wordt gevormd door een boomgaard. Daaromheen komen prachtige gezinswoningen die direct aan de boomgaard grenzen. Vanuit je woonkamer beleef je de boomgaard als verlengstuk van je eigen terras. De natuur als je tuin en je tuin als natuur. Wat een geweldige plek om te wonen.

 

Woningtype Bongerd is een ruime eengezinswoning met een privéterras aan de boomgaard. Door kleine hoogteverschillen en groenzone is je privacy gegarandeerd en beleef je toch tot in je woonkamer de natuur. Stel je voor hoe je kinderen hier spelen en jij gezellig met buren aan de picknicktafel het weekend inluidt. Life is good!

 

Deze woning heeft door de schuine asymmetrische, ver doorstekende kap, houtaccenten en grote ramen, een landelijke uitstraling. Als je door je oogharen heen kijkt zou je er een schuur in kunnen herkennen. Alleen qua vorm natuurlijk, want deze huizen zijn bijzonder hoogwaardig wat materiaal, duurzaamheid en afwerking betreft.

 

Kenmerken

  • Hoekwoning vanaf € 508.000 vrij op naam
  • Woonoppervlakte: 161 m² berging 5 m²
  • Parkeren op eigen terrein voor de deur
  • Zowel voor als achter grote ramen en deuren naar buiten
  • Heerlijk terras grenzend aan de boomgaard
  • 3 slaapkamers
  • Grote, vrij indeelbare zolder
  • Duurzaam, gasloos en energiezuinig

Maak jouw droomwoning nog mooier!

In de woningen van type Bongerd woon je midden in de boomgaarden. Wij helpen jou graag zodat jij je straks helemaal thuis voelt in je nieuwe huis. Daarom heeft Heijmans een speciale actie bedacht. Als je één van de volgende bouwnummers (2, 4, 5, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 18, 19 of 20) van type Bongerd koopt, dan ontvang je een voucher ter waarde van € 10.000,-. Dit bedrag kun je vrij besteden. Kies bijvoorbeeld voor die uitbouw aan de achterzijde of een prachtige schuifpui naar het terras. Of vind je duurzaamheid belangrijk? Dan is het bijvoorbeeld mogelijk om zonnepanelen te plaatsen. 

 

U vindt hier de verschillende type woningen binnen dit project. Voor het acutele aanbod verwijzen we naar de  projectwebsite


Projectinformatie

In Bongerd & Dijcke, onderdeel van de Stelt-Zuid, komen stad, dorp en natuur samen. Hier, op 5 fietsminuten afstand van het gezellige Nijmeegse centrum woon je op een unieke locatie aan de Waal.

22 boomgaardwoningen, type Bongerd
Een ruime ééngezinswoning direct grenzend aan de Boomgaard. De boomgaard biedt kinderen een veilige plek om volop te spelen en jou een heerlijke ontmoetingsplek met je buren. Samen met uw buren geniet u straks van de boomgaard. Samen de handen uit de mouwen. De woningen hebben ook een privéterras, waarbij je privacy door een klein hoogteverschil en een groene heg gegarandeerd is. De natuur als je tuin en je tuin als natuur: een geweldige plek om te wonen.

 

Met een woonoppervlakte van 161 m² en drie slaapkamers is het heerlijk ruim wonen. U heeft zelf nog de mogelijkheid om de zolder vrij in te delen. De woning is duurzaam, gasloos en energiezuinig. 

16 dijkwoningen, type Dijcke
Hier woont u aan de dijk met een geweldig uitzicht over de uiterwaarden, de rivier, het Stadseiland, de stuwwal en de historische stad Nijmegen. Deze stoere woning wordt tegen de dijk gebouwd. Uw voordeur zit op straatniveau en de auto stalt u onder het huis voor de grote inpandige berging. De 'specialwoning' heeft de woonkeuken op de eerste, en de woonkamer op de tweede verdieping. Het uitzicht vanaf de verdiepingen is geweldig: enerzijds kijkt u uit op de boomgaard, en aan de andere zijde op de Waal. Hier woont u misschien wel op het mooiste plekje van de Waalsprong.

 

Met een woonoppervlakte van 186 tot 191 m² verdeeld over vier woonlagen is het prachtig wonen. De bijzondere indeling van de woning zorgt voor maximale beleving van het landschap. De woning is duurzaam, gasloos en energiezuinig. 

 

Meer weten? 

Meer informatie over de woningen binnen het project Bongerd&Dijcke vindt u op de projectwebsite. Voor meer informatie over het bijzondere plangebied de Stelt-Zuid kijk u op de website


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media