LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Geschakeld type parkwoning-xl-rijwoning

Zuiderveld - Nieuwe Buurt geschakeld parkwoning-xl-rijwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt geschakeld parkwoning-xl-rijwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt geschakeld parkwoning-xl-rijwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt geschakeld parkwoning-xl-rijwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt geschakeld parkwoning-xl-rijwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt geschakeld parkwoning-xl-rijwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt geschakeld parkwoning-xl-rijwoning

Informatie

Project: Zuiderveld - Nieuwe Buurt »
Gebied: Oosterhout »
Soort woning: Geschakeld
Type woning: parkwoning-xl-rijwoning
Aantal kamers: 5
Woonoppervlak: 143 m2
Inhoud: 410 m3
Status: In Optie
Prijs: € 305.000,-
Bekijk alle woningen van dit type » Deze kunnen in oppervlakte en prijs verschillen.

Downloads

Beschrijving

Bouwnummers 28 t/m 33.

In de zomer lekker barbecueën met familie en vrienden in de zonnige tuin, in de winter samen een kerstdiner voorbereiden, deze XL tussenwoning heeft ruimte voor iedereen.

Wilt u kunnen werken aan huis, de grote zolder van de Parkwoning XL heeft voldoende ruimte om een werkkamer te creëren. In alle rust en privacy werkt u aan uw administratie of die deadline van uw project. Werkt u liever beneden aan de keukentafel, door de afmeting van de woning heeft u de mogelijkheid de keuken in het midden van de woning te plaatsen, waardoor u aan uw keukentafel heerlijk uitzicht heeft op het groene park voor uw woning.

Kenmerken:
-Deze woningen zijn 5,7 meter breed en 10,6 meter diep
-Entree aan de voorzijde van de woning met toilet, meterkast en trap naar de eerste verdieping
-Tuingerichte woonkamer voorzien van openslaande tuindeuren
-Eetkamer aan de parkzijde van de woning
-Open middenkeuken voorzien van standaard 5 stuks inbouwapparatuur
-Vier slaapkamers op de eerste verdieping en een luxe badkamer voorzien van ligbad, designradiator, Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen
-Door de ruime tweede verdieping biedt voldoende ruimte om één of twee extra slaapkamers te realiseren of een eigen werkplek of speelkamer voor de kinderen te realiseren
-De zolder van bouwnummers 31, 32 en 33 biedt nog meer ruimte door de verhoogde kap
-Aansluitpunt voor wasmachine én -droger op zolder
-Een houten vrijstaande buitenberging voor fietsen en opslag van tuinmeubels en gereedschap
-Parkeren op eigen terrein

Projectinformatie

Nieuwbouw in Nieuwe Buurt, Zuiderveld-Nijmegen

Thuis in Zuiderveld!

In Zuiderveld, de nieuwste wijk van de Waalsprong omgeving Nijmegen, ontwikkelen AM en VanWonen een gevarieerd plan met 46 koopwoningen. Rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Royale woningen met eigentijdse architectuur.

Elke woning heeft een voor- en achtertuin, drie of vier slaapkamers, een zolder en een vrijstaande berging of een garage. De woningen hebben een woonoppervlak variërend tussen 118 en 172 m².

Ontdek Zuiderveld, dé nieuwbouw wijk van Nijmegen!
Een groene wijk met een eigentijds karakter door de moderne, elegante en gevarieerde architectuur. Wie Zuiderveld ontdekt, zal in eerste instantie verrast worden door de rijke, groene opzet van de wijk. Bijna alle woningblokken liggen straks in de nabijheid van bomen, beplanting of wadi. Dat maakt de natuurlijke beleving van Nieuwe Buurt Zuiderveld zo bijzonder.

De naam van Zuiderveld is misschien wat misleidend voor de meest noordelijke woonbuurt van de Waalsprong. Het ligt ten noorden van de Keizer Hendrik VI-singel, aan de Griftdijk en in de directe omgeving van de wijken De Grote Boel, De Boomgaard, De Elten en Het Nijland. En wist u dat deze wijk, met de Betuwe letterlijk in de achtertuin op slechts 20 fietsminuten is van de binnenstad van Nijmegen?

Als bewoner van Zuiderveld kunt u gebruik maken van de voorzieningen die al ruimschoots aanwezig zijn in de omgeving. Van gezondheidszorg tot school, van sportvoorziening tot buurtwinkelcentrum, u bent van alle gemakken voorzien. En voor een gezellig avondje uit bent u zó in de binnenstad van Nijmegen of in de nieuwe bioscoop Cinemec. Dat maakt het wonen in deze moderne wijk zo aantrekkelijk!


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media