LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Geschakeld type parkwoning-rijwoning

Zuiderveld - Nieuwe Buurt geschakeld parkwoning-rijwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt geschakeld parkwoning-rijwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt geschakeld parkwoning-rijwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt geschakeld parkwoning-rijwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt geschakeld parkwoning-rijwoning Zuiderveld - Nieuwe Buurt geschakeld parkwoning-rijwoning

Informatie

Project: Zuiderveld - Nieuwe Buurt »
Gebied: Oosterhout »
Soort woning: Geschakeld
Type woning: parkwoning-rijwoning
Aantal kamers: 5
Woonoppervlak: 131 m2
Inhoud: 410 m3
Status: In Optie
Prijs: € 279.500,-

Downloads

Beschrijving

Bouwnummers 36 t/m 45.

Een woning die alles mee heeft. Wat heeft u allemaal nodig om heerlijk naar uw zin te kunnen wonen? Flinke woonkamer met een open keuken. Voldoende slaapkamers voor het hele gezin. Ruime zolder als de finishing touch. En een fijne zonnige tuin op het zuiden.

Via de grote tuindeuren valt het licht gul de woonkamer in. Het zonnetje prikt in uw ogen, het belooft een mooie dag te worden. Ontbijten in de tuin. Goede reden om meteen maar even het gras te maaien… Heeft u ook zo’n zin in verhuizen als u de woningen van Nieuwe Buurt ziet? Van die plezierige en praktisch ingedeelde woningen, met veel ruimte en grote ramen.

Kenmerken:
-Deze woningen zijn 5,4 meter breed en 10 meter diep (bouwnummers 43, 44 en 45 zijn 5,7 meter breed en 10 meter diep)
-Entree aan de voorzijde van de woning met toilet, meterkast en trap naar de eerste verdieping
-Tuingerichte woonkamer voorzien van openslaande tuindeuren
-Open keuken voorzien van keukenblok met standaard 5 stuks inbouwapparatuur
-Drie slaapkamers op de eerste verdieping en een luxe badkamer voorzien van design radiator, Villeroy & Boch sanitair en Grohe kranen
-De ruime tweede verdieping biedt voldoende ruimte om een vierde slaapkamer, werk- of speelkamer te realiseren
-De zolder van bouwnummers 39 t/m 42 biedt nog meer ruimte door de verhoogde kap
-Aansluitpunt voor wasmachine én -droger op zolder
-Een houten vrijstaande buitenberging voor fietsen en opslag van tuinmeubels en gereedschap
-Parkeren op eigen terrein (bouwnummers 40 t/m 46) of in het parkeerhof (bouwnummers 35 t/m 39)

Projectinformatie

Nieuwbouw in Nieuwe Buurt, Zuiderveld-Nijmegen

Thuis in Zuiderveld!

In Zuiderveld, de nieuwste wijk van de Waalsprong omgeving Nijmegen, ontwikkelen AM en VanWonen een gevarieerd plan met 46 koopwoningen en 29 vrije sector huurwoningen. Rijwoningen, hoekwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Royale woningen met eigentijdse architectuur.

Elke woning heeft een voor- en achtertuin, drie of vier slaapkamers, een zolder en een vrijstaande berging of een garage. De woningen hebben een woonoppervlak variërend tussen 118 en 172 m².

Ontdek Zuiderveld, dé nieuwbouw wijk van Nijmegen!
Een groene wijk met een eigentijds karakter door de moderne, elegante en gevarieerde architectuur. Wie Zuiderveld ontdekt, zal in eerste instantie verrast worden door de rijke, groene opzet van de wijk. Bijna alle woningblokken liggen straks in de nabijheid van bomen, beplanting of wadi. Dat maakt de natuurlijke beleving van Nieuwe Buurt Zuiderveld zo bijzonder.

De naam van Zuiderveld is misschien wat misleidend voor de meest noordelijke woonbuurt van de Waalsprong. Het ligt ten noorden van de Keizer Hendrik VI-singel, aan de Griftdijk en in de directe omgeving van de wijken De Grote Boel, De Boomgaard, De Elten en Het Nijland. En wist u dat deze wijk, met de Betuwe letterlijk in de achtertuin op slechts 20 fietsminuten is van de binnenstad van Nijmegen?

Als bewoner van Zuiderveld kunt u gebruik maken van de voorzieningen die al ruimschoots aanwezig zijn in de omgeving. Van gezondheidszorg tot school, van sportvoorziening tot buurtwinkelcentrum, u bent van alle gemakken voorzien. En voor een gezellig avondje uit bent u zó in de binnenstad van Nijmegen of in de nieuwe bioscoop Cinemec. Dat maakt het wonen in deze moderne wijk zo aantrekkelijk!

 

Ga naar de projectsite voor meer informatie.


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media