LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Geschakeld type tussenwoning

Soetegaerde geschakeld tussenwoning Soetegaerde geschakeld tussenwoning Soetegaerde geschakeld tussenwoning Soetegaerde geschakeld tussenwoning Soetegaerde geschakeld tussenwoning Soetegaerde geschakeld tussenwoning Soetegaerde geschakeld tussenwoning Soetegaerde geschakeld tussenwoning Soetegaerde geschakeld tussenwoning

Informatie

Project: Soetegaerde »
Gebied: Hofvanholland »
Soort woning: Geschakeld
Type woning: tussenwoning
Aantal kamers: 5
Woonoppervlak: 135 m2
Inhoud: 494 m3
Status: In Optie
Prijs: € 356.000,-
Bekijk alle woningen van dit type » Deze kunnen in oppervlakte en prijs verschillen.

Beschrijving

Heerlijk gelegen zijn deze driekappers en vierkappers, aan een autoluw straatje en uitkijkend op een groende Wadi. Het gevelbeeld heeft een speels uiterlijk, door zowel langskappen als dwarskappen.
Kenmerken:
- Kaveloppervlaktes ca. 130 m² tot 249 m²
- Woonoppervlakte ca. 127 m² tot 135m²
- Aantal kamers ca. 5

Uitvoering inclusief:
- badkamer en toilet
- keuken

Projectinformatie

Soetegaerde ligt in de nieuwe woonbuurt Woenderskamp. Dit project wordt gerealiseerd door ontwikkelaar VanWonen. Tussen de watersingel en de Italiëstraat worden 109 woningen in Soetegaerde ontwikkeld.

 

Soetegaerde wordt een autoluwe en gezellige woonbuurt, waar privacy en een groene, kindvriendelijke omgeving centraal staan. Er is een divers aanbod aan woningen, zoals vrijstaande woningen, hoek- en tussenwoningen, tweekappers en bungalows.

 

Als je in Woenderskamp woont, woon je dichtbij de binnenstad en het nieuwe winkelcentrum in Hof van Holland, maar loopt u ook zo de natuur in. De binnenstad van Nijmegen is ongeveer vijf minuten fietsen.

 

Warmoes is belangrijk herkenningspunt binnen de wijk Woenderskamp. Hier wordt nog steeds op traditionele wijze groenten en fruit geteeld. Tijdens het seizoen zijn bezoekers op plukdagen welkom om zelf bloemen, groenten en fruit te komen plukken. Warmoes zal naar verwachting uitgroeien tot een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud.

 

Naar verwachting gaat de eerste fase deze zomer in verkoop. Kijk voor meer informatie op de projectwebsite en schrijf je in voor de nieuwsbrief.


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media