LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Geschakeld type Semi-bungalow

Soetegaerde geschakeld Semi-bungalow Soetegaerde geschakeld Semi-bungalow Soetegaerde geschakeld Semi-bungalow Soetegaerde geschakeld Semi-bungalow

Informatie

Project: Soetegaerde »
Gebied: Hofvanholland »
Soort woning: Geschakeld
Type woning: Semi-bungalow
Aantal kamers: 4
Woonoppervlak: 131 m2
Kaveloppervlak: 244 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 450.000,-

Beschrijving

Heerlijk aan bestaand groen gelegen semibungalows met een volledig woonprogramma op de begane grond. Het gaat om twee blokken met twee woningen en één blok met drie woningen. De woningen beschikken over een woonoppervlakte van circa 130 m2.

 

De prachtige semibungalows hebben de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein. Op de begane grond heb je de woonkamer, slaap- en badkamer, waardoor je hier tot in de lengte van dagen comfortabel kunt wonen. De lichte, ruime woonkamer en woonkeuken zijn op subtiele manier van elkaar gescheiden door de entreehal en de trap naar boven. Ook aan de praktische zaken gedacht. Deze bungalow heeft een berging die van binnenuit en van buitenaf bereikbaar is. De woningen zijn standaard voorzien van een keuken, badkamer en toilet.
 

De kaveloppervlakte varieert tussen 244 m² en 385 m². De prijzen variëren tussen € 450.000 en € 525.000 v.o.n. 


Projectinformatie

In de nieuwe wijk Woenderskamp in de Waalsprong kun je straks puur, groen en waterrijk wonen. In totaal komen er zes deelbuurtjes waarvan Soetegaerde er één is. In Woenderskamp woon je in een historisch landelijke omgeving, prachtig ingebed tussen boomgaarden, groene zones en watergebieden. En helemaal mooi, het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong in de wijk Hof van Holland is letterlijk om de hoek.

De woningen in Soetegaerde liggen fraai tussen de Watersingel en de Italiëstraat. Het wordt een gezellige en autoluwe woonbuurt met een eigentijdse uitstraling. Ben je op zoek naar een plek waar privacy en een groene en kindvriendelijke omgeving centraal staan? Dan kom je thuis in Soetegaerde, waar je de keuze hebt uit een divers aanbod aan woningen. In de derde fase worden er verschillende type woningen ontwikkeld. Je hebt keuze uit hoek- en tussenwoningen, driekappers en semi-bungalows. De prijzen variëren tussen € 350.000 en € 525.000 v.o.n. 

 

Planning

De eerste en tweede fase van het project zijn helemaal uitverkocht. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de bouw van de woningen. En de eerste woningen zijn al opgeleverd. Als alles volgens planning verloopt kan de bouw van de derde fase starten in het vierde kwartaal van 2021. 

 

Meer weten? Ga naar de projectpagina

 

soetegaerde fase 3


Meer informatieSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media