LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Appartement type Luxe

Dijkzone - LOYD appartement Luxe Dijkzone - LOYD appartement Luxe Dijkzone - LOYD appartement Luxe Dijkzone - LOYD appartement Luxe

Informatie

Project: Dijkzone - LOYD »
Gebied: Hofvanholland »
Soort woning: Appartement
Type woning: Luxe
Aantal kamers: 2
Woonoppervlak: 102 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 478.000,-

Beschrijving

Ruimte en comfort. Iedere dag word je hiermee omgeven in deze Luxe appartementen, maar je went er snel aan. De appartementen zijn ontworpen om heerlijk te leven en te genieten van je spectaculaire uitzicht. Vanaf het balkon kijk je uit over de natuur van de Waalsprong of zie je de binnenstad van Nijmegen liggen. De indeling van het appartement is licht en open, met een ruime living / open keuken en 2 slaapkamers.

 

Woonoppervlak: 102 tot 141 vierkante meter
Prijs: € 478.000,- tot € 722.000,-

 

De Luxe appartementen bevinden zich in de woontorens Robie House, Fallingwater en Guggenheim. Meer weten of de actuele beschikbaarheid bekijken? Ga naar de  projectwebsite


Projectinformatie

In Hof van Holland ontwikkelt KlokGroep het project LOYD: een uniek appartementencomplex met 78 appartementen in de Dijkzone. Geniet u straks van een prachtig uitzicht over de Waal? 

 

De 78 appartementen liggen ten oosten van Fort Beneden Lent. Het project LOYD dankt zijn naam aan de beroemde architect Frank Lloyd Wright. Bekend van zijn aansprekende gebouwen met lange horizontale lijnen en een open structuur. In deze traditie wordt appartementencomplex LOYD een blikvanger van formaat, met een luxe moderne uitstraling en een betoverend ontwerp. Dus wilt u wonen in een complex dat er echt uitspringt, dan is dit uw kans! 

 

Een prachtige locatie
In de appartementen van LOYD woont u op een prachtige locatie in de Waalsprong. Aan de overkant ziet u de bruisende binnenstad van Nijmegen binnen handbereik liggen. Het complex komt te liggen op een terp van circa 3 meter, wat het weidse uitzicht nog verder versterkt.

 

LOYD is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en het openbaar vervoer (station Nijmegen Lent). Naast alle nabijgelegen  voorzieningen ligt project op loopafstand van het toekomstige winkelcentrum  Hart van de Waalsprong, dat in 2024 gereed is. Naast luxueus wonen in een echte eye-catcher vind je dus alle benodigdheden om de hoek.

 

Meer weten? 

Plan Loyd is in verkoop. Wilt u meer weten over het actuele aanbod? Bekijk dan de  projectwebsite

 

LOYD dijkzone


Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media