LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zelfbouw - ruimte voor woondromen

 

De Waalsprong biedt voor de vrije kavelaar verschillende plekken voor het realiseren van de ultieme woondroom. De kavels liggen stuk voor stuk op bijzondere plekken, die ieder een eigen woonsfeer met zich meebrengen.


Beschikbare kavels

Een volledig overzicht van de beschikbare kavels is terug te vinden op deze pagina.

 

Binnenkort in verkoop

referentiebeeld Bekkersland Vossenpels Noord: Lekker wonen in Lent

Op dit moment wordt gewerkt aan het bestemmingsplan voor Vossenpels Noord. Naar verwachting gaat zal dit jaar het bestemmingsplan vastgesteld worden. Het plan omvat - naast projectmatig woningaanbod - ook veel ruimte voor zelfbouwers. Het kavelaanbod varieert in grootte, te beginnen bij 400 tot 500 m2, maar er zijn ook ruimere kavels voorzien.

 

Naar verwachting start de uitgifte van bouwkavels (voor zelfbouw én projectmatige ontwikkeling) in de loop van 2022. Belangstelling voor zelfbouw? Schrijf u in als belangstellende op de website 'Kavels & Vastgoed' van de gemeente Nijmegen en blijf op de hoogte van al het kavelaanbod. 

 

De Kavelwinkel

Heeft u zin om zelf uw ultieme droomhuis te realiseren? Maak dan een afspraak met een medewerker van de Kavelwinkel Nijmegen voor een vrijblijvend gesprek. Bent u nog onbekend met zelfbouwen, dan informeren we u graag aan de hand van een stappenplan met welke zaken u tijdens het zelfbouwproces te maken krijgt. Klik hier voor de contactmogelijkheden. 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het kavelaanbod in de gemeente Nijmegen? Schrijf u dan in als belangstellende op de website 'Kavels & Vastgoed' en blijf op de hoogte van het (nieuwe) aanbod. Via de nieuwsbrief Waalsprong Actueel blijft u op de hoogte van al het Waalsprong-nieuws. Inschrijven kan hier

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media