LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zelfbouw - ruimte voor woondromen

 

De Waalsprong biedt voor de vrije kavelaar verschillende plekken voor het realiseren van de ultieme woondroom. De kavels liggen stuk voor stuk op bijzondere plekken, die ieder een eigen woonsfeer met zich meebrengen.


Beschikbare kavels

Een volledig overzicht van de beschikbare kavels is terug te vinden op deze pagina en via Kavels & Vastgoed gemeente Nijmegen | Nijmegen kavels & vastgoed

 

Binnenkort in verkoop

 

11 kavels voor zelfbouw in Grote Boel fase 2

Vanaf volgende week start de verkoop van 11 kavels voor zelfbouw in Grote Boel fase 2. De ruime kavels zijn uniek gelegen in een hofje rondom het uiteinde van de Watersingel rond Grote Boel. Twee kavels zijn direct aan de Griftdijk gelegen, terwijl de andere 9 kavels zijn gesitueerd rondom het water en het groen. De grootte van de kavels varieert van 420 tot 695m².

 

Start verkoop op 19 december 2022

Maandag 19 december 2022 rond 12.00 uur start de verkoop. Vanaf dat moment staat per kavel alle gedetailleerde informatie online. U heeft dan alle tijd om u te oriënteren op een kavel die past bij uw woonwens. De inschrijvingsperiode sluit op 13 januari 2023 om 17.00 uur. Toewijzing van de kavels gebeurt bij meerdere geïnteresseerden door middel van loting. Meer details over de verkoopprocedure kunt u vanaf 19 december 2022 terugvinden op de projectpagina via Kavels & Vastgoed gemeente Nijmegen | Nijmegen kavels & vastgoed.

 

21 kavels in de Dijkzone

In de loop van 2023 start de gemeente met de verkoop van 21 vrije kavels in het gebied tussen de spoordijk en het fort Oud-Lent in de Waalsprong. 

 

Het gaat om een prachtige locatie die gelegen is in een groene omgeving, nabij de uiterwaarden en de Spiegelwaal. Op korte afstand ligt Hof van Holland, het nieuwe centrumgebied van de Waalsprong met uiteenlopende voorzieningen, zoals supermarkten, horeca, sport, bibliotheek etcetera.

 

referentiebeeld Bekkersland Vossenpels Noord: Lekker wonen in Lent

Op dit moment wordt gewerkt aan het bestemmingsplan voor Vossenpels Noord. Naar verwachting gaat zal dit jaar het bestemmingsplan vastgesteld worden. Het plan omvat - naast projectmatig woningaanbod - ook veel ruimte voor zelfbouwers. Het kavelaanbod varieert in grootte, te beginnen bij 400 tot 500 m2, maar er zijn ook ruimere kavels voorzien.

 

Naar verwachting start de uitgifte van bouwkavels (voor zelfbouw én projectmatige ontwikkeling) in de loop van 2022. Belangstelling voor zelfbouw? Schrijf u in als belangstellende op de website 'Kavels & Vastgoed' van de gemeente Nijmegen en blijf op de hoogte van al het kavelaanbod. 

 

De Kavelwinkel

Heeft u zin om zelf uw ultieme droomhuis te realiseren? Maak dan een afspraak met een medewerker van de Kavelwinkel Nijmegen voor een vrijblijvend gesprek. Bent u nog onbekend met zelfbouwen, dan informeren we u graag aan de hand van een stappenplan met welke zaken u tijdens het zelfbouwproces te maken krijgt. Klik hier voor de contactmogelijkheden. 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het kavelaanbod in de gemeente Nijmegen? Schrijf u dan in als belangstellende op de website 'Kavels & Vastgoed' en blijf op de hoogte van het (nieuwe) aanbod. Via de nieuwsbrief Waalsprong Actueel blijft u op de hoogte van al het Waalsprong-nieuws. Inschrijven kan hier

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media