LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zelfbouw - ruimte voor woondromen

De Waalsprong biedt voor de vrije kavelaar verschillende plekken voor het realiseren van de ultieme woondroom. De kavels liggen stuk voor stuk op bijzondere plekken.
 

Nu in verkoop:

Grote Boel: Dorps wonen aan het water

Grote Boel grenst aan de toekomstige Oosterhoutse plas. Aan de buitenrand van de buurt aan de Karel Glastra van Loonstraat is ruimte voor 12 bouwpercelen. De kavels zijn gesitueerd aan de nieuwe watersingel aan de oostzijde. De grootte van de nog beschikbare kavels varieert van 422 tot 644 m2.

 

 

 

 

 

Zuiderveld: Uw droomhuis dicht bij de natuur

De nieuwe woonbuurt Zuiderveld biedt ruimte om uw eigen woning te bouwen. Deze buurt ligt aan de Griftdijk en aan de Keizer Hendrik VI- singel. Zuiderveld wordt een wijk met veel ruimte en groen; de wijk kenmerkt zich door de moderne en hedendaagse architectuur.
In fase I worden vijf kavels aangeboden van ca. 414 m2.

  

 

 

Beschikbare kavels

Een volledig overzicht van de beschikbare kavels is terug te vinden op deze pagina.

Binnenkort in verkoop:
 

Vossenpelssestraat: Uniek wonen in de natuurReferentiebeeld Vossenpelssestraat 2-4

Op een bijzondere plek aan de Vossenpelssestraat is één royale bouwkavel beschikbaar: grenzend aan openbaar groen en water in directe nabijheid van het Nijmeegse rivierenlandschap. Hier woont u aan de rand van de stad met de uiterwaarden en de rivier als uw achtertuin! De richtprijs van deze unieke bouwkavel van 1025 m² voor een vrijstaande woning bedraagt € 395.000 incl. Btw.

 

 

referentiebeeld Bekkersland Vossenpels Noord: Lekker wonen in Lent

Op dit moment wordt gewerkt aan het bestemmingsplan voor Vossenpels Noord. Naast projectmatig woningaanbod zal er ook voor zelfbouwers in kavelaanbod worden voorzien. Het kavelaanbod is voornamelijk gepland langs het historische lint, de bestaande insteken en buurtschap 't Zand. Als alles naar verwachting verloopt wordt het bestemmingsplan in de loop van 2021 vastgesteld. Daarna start het bouwrijp maken van het gebied. Naar verwachting start de verkoop vanaf 2021.

 

 

 

 

 

kavelwinkel De Kavelwinkel

Heeft u zin om zelf uw ultieme droomhuis te realiseren? Maak dan een afspraak met een medewerker van de Kavelwinkel Nijmegen voor een vrijblijvend gesprek. Bent u nog onbekend met zelfbouwen, dan informeren we u graag aan de hand van een stappenplan met welke zaken u tijdens het zelfbouwproces te maken krijgt.

 

E: kavelwinkel@nijmegen.nl

T: 024-3298701                                

                                                                 

                                                                                 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media