LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zelfbouw - ruimte voor woondromen

De Waalsprong biedt voor de vrije kavelaar verschillende plekken voor het realiseren van de ultieme woondroom. De kavels liggen stuk voor stuk op bijzondere plekken.

 

Riante kavels in landschapspark De Waaijer

Je droomhuis midden in park Waaijenstein? Aan de Van Boetzelaerstraat zijn 14 royale kavels beschikbaar die grotendeels naar eigen ideeën zijn vorm te geven. De ligging van de vrije kavels is uniek; het park tot in je achtertuin! Wonen in park Waaijenstein betekent wonen met veel groen, rust en ruimte. En met Landgoed Oosterhout van een heuse 21e eeuwse Baron om de hoek geeft dat wel aan dat wonen aan de Van Boetzelaerstraat wonen op stand is! De grootte van de nog beschikbare kavels varieert van 658 tot 977 m2. Prijzen vanaf € 300.000,-- incl. Btw.

 

 

Wonen aan de mooiste plas van Nijmegen? Dat kan ook!  Aan de zuidzijde van de  Zandse plas worden 17 royale kavels aangeboden. Het gebied kenmerkt zich door zijn landschappelijke karakter met een afwisseling van natuur en water in combinatie met diverse recreatieve mogelijkheden. De kavels zijn uniek gelegen direct grenzend met de achtertuinen aan 18 hectare open water en hebben een afmeting van tussen de 920 m2 en 1066 m2. Kortom: een plek waar je van het leven geniet!

 

 

Zelf bouwen in Grote Boel

Grote Boel grenst aan de toekomstige Oosterhoutse plas. Aan de buitenrand van de buurt aan de Karel Glastra van Loonstraat is ruimte voor 15 bouwpercelen. Twee kavels zijn gelegen aan de Ressense Wal met uitzicht over de Oosterhoutse Plas, acht zijn gesitueerd aan de nieuwe watersingel aan de oostzijde en drie liggen centraler gelegen aan de Hella Haassestraat/Nelly Sachsstraat. De grootte van de nog beschikbare kavels varieert van 378 tot 644 m2.

 

Beschikbare kavels

Een volledig overzicht van de beschikbare kavels is terug te vinden op deze pagina.

 

Binnenkort in verkoop:

Nieuw aanbod Plantjevlag

Wie aan zelfbouw in de Waalsprong denkt, kan niet meer om Plantjevlag heen. Dit voormalig tuindersgebied van Lent is de afgelopen jaren toneel geworden van bijzondere bouwvormen voor particulieren.

Op de hoek Vossenpelssestraat/Laauwikstraat is eind 2017 weer nieuw kavelaanbod beschikbaar. Wil je kans maken om zelf of samen te bouwen op deze plek tegenover Park Lingezegen? Laat je gegevens dan achter bij de Kavelwinkel.

 

Op dit moment wordt een studie gedaan naar locatie Vossenpels Midden en Noord. Naast projectmatig woningaanbod zal er ook voor zelfbouwers in kavelaanbod worden voorzien. De bestemmingsplanprocedure start eind 2017/begin 2018. Naar verwachting start de verkoop begin 2019.

 

De Kavelwinkel

Heeft u zin om zelf uw ultieme droomhuis te realiseren? Dan bent u harte welkom in de Kavelwinkel Nijmegen voor een vrijblijvend gesprek. Bent u nog onbekend met het zelfbouwproces, dan informeren we u graag over het stappenplan om uw eigen bouwplan te realiseren. De Kavelwinkel Nijmegen is gevestigd in het Wooninformatiecentrum Waalsprong.

 

De Kavelwinkel Nijmegen is geopend op:

Woensdag van 13-17 uur

Donderdag van 13-17 uur

Vrijdag van 10-17 uur

Zaterdag van 10-13 uur                                       

                                                                 

                                                                                 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media