LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zelfbouw - ruimte voor woondromen

De Waalsprong biedt voor de vrije kavelaar verschillende plekken voor het realiseren van de ultieme woondroom. De kavels liggen stuk voor stuk op bijzondere plekken, die ieder een eigen woonsfeer met zich meebrengen.
 

Op dit moment in verkoop

Grote Boel: Dorps wonen aan het water

Grote Boel grenst aan de toekomstige Oosterhoutse plas. Aan de buitenrand van de buurt aan de Karel Glastra van Loonstraat is ruimte voor 12 bouwpercelen. De kavels zijn gesitueerd aan de nieuwe watersingel aan de oostzijde. Er zijn nog enkele kavels beschikbaar van ruim 600 m2

Lees meer

 

 

 

Zuiderveld: Uw droomhuis dicht bij de natuur

De woonbuurt Zuiderveld biedt ruimte om uw eigen woning te bouwen in een moderne, elegante architectonische setting. De woonbuurt ligt aan de Griftdijk en aan de Keizer Hendrik VI-singel. Zuiderveld wordt een wijk met veel ruimte en groen; de wijk kenmerkt zich door een robuuste groenstructuur die door de wijk adert. 


In de eerste fase zijn vijf kavels aangeboden, waarvan nog een enkele kavel beschikbaar is, met een grootte van ruim 400 m2. In het voorjaar van 2020 is een tweede fase van verkoop gestart, met maar liefst tien nieuwe ruime kavels om uw hedendaagse, moderne woning te realiseren. De kavels bieden ruimte vanaf circa 500 m2

 


Beschikbare kavels

Een volledig overzicht van de beschikbare kavels is terug te vinden op deze pagina.

 

Binnenkort in verkoop

 

Kavels Lent-Oost, omgeving Vossenpelssestraat.Referentiebeeld Vossenpelssestraat 2-4

Begin 2021 worden aan de oostzijde van Lent 5 kavels in verkoop gebracht. Ze zijn allen gesitueerd in de omgeving van de Vossenpelssestraat, maar zijn niet geclusterd op één locatie. 

 

Zo zijn er enkele kavels noordelijk van het oude Vitens-pompgebouw, waar nu restaurant Stroom gevestigd is. Drie daarvan liggen achter elkaar. Bovendien ligt een kavel zuidelijker aan de Vossenpelssestraat. De kavels variëren in grootte van ca 1000 tot ca 1200 m2. De precieze verkaveling wordt nog uitgewerkt. Verwachting is dat de kavels begin 2021  in verkoop worden gebracht, mede afhankelijk van vereiste technische voorbereidingen van de kavels op locatie. Heeft u belangstelling voor één van deze kavels? Geeft dan via mail uw contactgegevens door, met een korte beschrijving van uw kavelwensen. U wordt dan op de hoogte gehouden van de start verkoop. 

 

referentiebeeld Bekkersland Vossenpels Noord: Lekker wonen in Lent

Op dit moment wordt gewerkt aan het bestemmingsplan voor Vossenpels Noord; naar verwachting gaat het bestemmingsplan in het najaar in procedure. Het plan omvat - naast projectmatig woningaanbod - ook veel ruimte voor zelfbouwers. Het kavelaanbod varieert in grootte, beginnen bij 400 tot 500 m2, maar er zijn ook ruimere kavels voorzien.

Naar verwachting start de uitgifte van bouwkavels (voor zelfbouw én projectmatige ontwikkeling) in de loop van 2022. Belangstelling voor zelfbouw? Mail uw contactgegevens naar de Kavelwinkel Nijmegen en u blijft op de hoogte van al het kavelaanbod. 

 

 

 

De Kavelwinkel 

Heeft u zin om zelf uw ultieme droomhuis te realiseren? Maak dan een afspraak met een medewerker van de Kavelwinkel Nijmegen voor een vrijblijvend gesprek. Bent u nog onbekend met zelfbouwen, dan informeren we u graag aan de hand van een stappenplan met welke zaken u tijdens het zelfbouwproces te maken krijgt.

 

E: kavelwinkel@nijmegen.nl

T: 024-329 8701

 

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media