LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zelfbouw - ruimte voor woondromen

De Waalsprong biedt voor de vrije kavelaar verschillende plekken voor het realiseren van de ultieme woondroom. De kavels liggen stuk voor stuk op bijzondere plekken, die ieder een eigen woonsfeer met zich meebrengen.


Beschikbare kavels

Een volledig overzicht van de beschikbare kavels is terug te vinden op deze pagina.

Binnenkort in verkoop

 

Kavels Lent-Oost, omgeving Vossenpelssestraat.Referentiebeeld Vossenpelssestraat 2-4

In het tweede kwartaal van 2021 worden aan de oostzijde van Lent 5 kavels in verkoop gebracht. Ze zijn allen gesitueerd in de omgeving van de Vossenpelssestraat, maar zijn niet geclusterd op één locatie. 

 

Zo zijn er enkele kavels noordelijk van het oude Vitens-pompgebouw, waar nu restaurant Stroom gevestigd is. Drie daarvan liggen achter elkaar. Bovendien ligt een kavel zuidelijker aan de Vossenpelssestraat. De kavels variëren in grootte van ca 1000 tot ca 1200 m2. De precieze verkaveling wordt nog uitgewerkt. Verwachting is dat de kavels in het eerste kwartaal van 2021 in verkoop worden gebracht, mede afhankelijk van vereiste technische voorbereidingen van de kavels op locatie. Heeft u belangstelling voor één van deze kavels? Schrijf u in als belangstellende op de website Kavels & Vastgoed' van de gemeente Nijmegen en blijf op de hoogte van al het kavelaanbod. 

 

referentiebeeld Bekkersland Vossenpels Noord: Lekker wonen in Lent

Op dit moment wordt gewerkt aan het bestemmingsplan voor Vossenpels Noord; naar verwachting gaat het bestemmingsplan in het najaar in procedure. Het plan omvat - naast projectmatig woningaanbod - ook veel ruimte voor zelfbouwers. Het kavelaanbod varieert in grootte, beginnen bij 400 tot 500 m2, maar er zijn ook ruimere kavels voorzien.

Naar verwachting start de uitgifte van bouwkavels (voor zelfbouw én projectmatige ontwikkeling) in de loop van 2022. Belangstelling voor zelfbouw? Schrijf u in als belangstellende op de website 'Kavels & Vastgoed' van de gemeente Nijmegen en blijf op de hoogte van al het kavelaanbod. 

 

De Kavelwinkel 

Heeft u zin om zelf uw ultieme droomhuis te realiseren? Maak dan een afspraak met een medewerker van de Kavelwinkel Nijmegen voor een vrijblijvend gesprek. Bent u nog onbekend met zelfbouwen, dan informeren we u graag aan de hand van een stappenplan met welke zaken u tijdens het zelfbouwproces te maken krijgt. Klik hier voor de contactmogelijkheden. 

 

Wilt u op de hoogte blijven van al het kavelaanbod in de gemeente Nijmegen? Schrijf u dan in als belangstellende op de website 'Kavels & Vastgoed' en blijf op de hoogte van het (nieuwe) aanbod. Via de nieuwsbrief Waalsprong Actueel blijft u op de hoogte van al het Waalsprong-nieuws. Inschrijven kan hier

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media