LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Zelfbouw - ruimte voor woondromen

De Waalsprong biedt voor de vrije kavelaar verschillende plekken voor het realiseren van de ultieme woondroom. De kavels liggen stuk voor stuk op bijzondere plekken.

 

Riante kavels in landschapspark De Waaijer

 

Zandse plas: Weids wonen aan het water

Wonen aan de mooiste plas van Nijmegen? Dat kan ook!  Aan de zuidzijde van de  Zandse plas worden 17 royale kavels aangeboden. Het gebied kenmerkt zich door zijn landschappelijke karakter met een afwisseling van natuur en water in combinatie met diverse recreatieve mogelijkheden. De kavels zijn uniek gelegen direct grenzend met de achtertuinen aan 18 hectare open water en hebben een afmeting van tussen de 920 m2 en 1066 m2.

 

WaaijensteinWaaijenstein: Relaxed wonen in het park

Laatste kans! Aan de Van Boetzelaerstraat in park Waaijenstein wordt nog één (van de in totaal 14) royale kavel van circa 793 m2 aangeboden, die grotendeels naar uw eigen ideeën is vorm te geven. De ligging van de kavel is uniek; het park tot in uw achtertuin. Maar ook de dijk en de uiterwaarden van de Waal om heerlijk uit te waaien vindt u op steenworp afstand. Kortom: Een plek waar u van het leven geniet!

 

 

Grote Boel: Dorps wonen aan het water

Grote Boel grenst aan de toekomstige Oosterhoutse plas. Aan de buitenrand van de buurt aan de Karel Glastra van Loonstraat is ruimte voor 15 bouwpercelen. De kavels zijn gesitueerd aan de nieuwe watersingel aan de oostzijde en drie liggen centraler gelegen aan de Hella Haassestraat/Nelly Sachsstraat. De grootte van de nog beschikbare kavels varieert van 422 tot 644 m2.

 

Beschikbare kavels

Een volledig overzicht van de beschikbare kavels is terug te vinden op deze pagina.

 

Binnenkort in verkoop:

 

referentiebeeld De Terp WaaijensteinWaaijenstein: Wonen op een terp bij de boerderij

In park Waaijenstein worden twee kavels aangeboden op de terp bij boerderij Woenderskamp. Het ontwerp van uw huis respecteert de landschappelijke omgeving en refereert naar schuren en stallen bij de boerderij. De kavels zijn circa 1077 m² en 1043 m² groot en de richtprijzen bedragen € 485.000 en € 465.000 incl. Btw.

 

 

Referentiebeeld Vossenpelssestraat 2-4Vossenpelssestraat: Uniek wonen in de natuur

Op een bijzondere plek aan de Vossenpelssestraat is één royale bouwkavel beschikbaar: grenzend aan openbaar groen en water in directe nabijheid van het Nijmeegse rivierenlandschap. Hier woont u aan de rand van de stad met de uiterwaarden en de rivier als uw achtertuin! De richtprijs van deze unieke bouwkavel van 1025 m² voor een vrijstaande woning bedraagt € 395.000 incl. Btw.

 

referentiebeeld BekkerslandBekkersland: Lekker wonen in Lent

Aan Bekkersland ten noorden van Plantjevlag komen binnenkort enkele kavels beschikbaar met uitzicht op een boomgaard. De perceelsgrootte zal naar verwachting circa 600 m2 per kavel bedragen.

 

Op dit moment wordt een studie gedaan naar locatie Vossenpels Midden en Noord. Naast projectmatig woningaanbod zal er ook voor zelfbouwers in kavelaanbod worden voorzien. De bestemmingsplanprocedure start rond de zomer van 2018. Naar verwachting start de verkoop vanaf 2020.

 

 

De Kavelwinkel

Heeft u zin om zelf uw ultieme droomhuis te realiseren? Dan bent u harte welkom in de Kavelwinkel Nijmegen voor een vrijblijvend gesprek. Bent u nog onbekend met het zelfbouwproces, dan informeren we u graag over het stappenplan om uw eigen bouwplan te realiseren. De Kavelwinkel Nijmegen is gevestigd in het Wooninformatiecentrum Waalsprong.

 

De Kavelwinkel Nijmegen is geopend op:

Woensdag van 13-17 uur

Donderdag van 13-17 uur

Vrijdag van 10-17 uur

Zaterdag van 10-13 uur                                       

                                                                 

                                                                                 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media