LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Met het oog op de toekomst

In 2029 woont ruim een vijfde van alle inwoners van Nijmegen in de Waalsprong, hét nieuwe stadsdeel van Nijmegen. De Waalsprong bouwt aan duurzaamheid, niet alleen voor nu, ook voor de toekomst. Dus kiezen voor de Waalsprong, is kiezen voor comfortabel en toekomstbestendig wonen in een prettige leefomgeving. Ook nu al. Niet voor niets gaven de huidige bewoners in een recent onderzoek een 7,3 aan de Waalsprong als gebied om in te wonen en te leven.

 

Dichterbij dan u denkt

De Waalsprong is dichterbij dan u denkt. Of draai ’t eens om. Het centrum van Nijmegen is dichterbij dan u denkt, want de Waalsprong is direct verbonden met het levendige centrum van de stad. Met de nieuwe stadsbrug ‘De Oversteek’ is de bereikbaarheid van beide delen nog beter. Fietsers hebben nu al een streepje voor, want dankzij de ‘Snelbinder’, de fietsverbinding aan de spoorbrug, ben je in no time aan de overkant, bij het centraal station of midden in het centrum. Het openbaar vervoer verbindt de Waalsprong met zowel het stadscentrum als de regio. Trein en  bus brengen u overal naar toe.

 

Kiezen uit drie woongebieden

De Waalsprong kenmerkt zich door drie woonkernen, elk met een eigen identiteit en woonsferen. Wonen in een groene omgeving, doe je in Oosterhout. Houd je van stedelijk wonen in en dorps karakter? Dan zit je goed in Lent, met zijn authentieke dorpskern. Het centrumgebied van de Waalsprong zorgt voor voorzieningen die passen bij een moderne wijk. Bewoners van Lent en Oosterhout kunnen nu al gebruik maken van bijvoorbeeld diverse voorzieningen voor bijvoorbeeld basisonderwijs sport en de dagelijkse boodschappen. Inderdaad, dat is nog eens stads wonen. Voor de Waalsprong geldt: wonen en recreëren in een groene omgeving, met de Betuwe in de achtertuin. Met de Waaijer komt daar nog eens een extra natuurgebied bij, een groot natuurgebied met drie waterplassen tussen Lent en Oosterhout. Genieten van de natuur, rust en groen doe je in De Waaijer.

 


 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media