LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Soetegaerde

In de nieuwe wijk Woenderskamp in de Waalsprong kun je straks puur, groen en waterrijk wonen. In totaal komen er zes deelbuurtjes waarvan Soetegaerde er één is. In Woenderskamp woon je in een historisch landelijke omgeving, prachtig ingebed tussen boomgaarden, groene zones en watergebieden. En helemaal mooi, het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong in de wijk Hof van Holland is letterlijk om de hoek.

De woningen in Soetegaerde liggen fraai tussen de Watersingel en de Italiëstraat. Het wordt een gezellige en autoluwe woonbuurt met een eigentijdse uitstraling. Ben je op zoek naar een plek waar privacy en een groene en kindvriendelijke omgeving centraal staan? Dan kom je thuis in Soetegaerde, waar je de keuze hebt uit een divers aanbod aan woningen. In de derde fase worden er verschillende type woningen ontwikkeld. Je hebt keuze uit hoek- en tussenwoningen, driekappers en semi-bungalows. De prijzen variëren tussen € 350.000 en € 525.000 v.o.n. 

 

Planning

De eerste en tweede fase van het project zijn helemaal uitverkocht. Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de bouw van de woningen. En de eerste woningen zijn al opgeleverd. Als alles volgens planning verloopt kan de bouw van de derde fase starten in het vierde kwartaal van 2021. 

 

Meer weten? Ga naar de projectpagina

 

soetegaerde fase 3

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media