LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Woenderskamp - Soetegaerde

Soetegaerde ligt in de nieuwe woonbuurt Woenderskamp. Dit project wordt gerealiseerd door ontwikkelaar VanWonen. Tussen de watersingel en de Italiëstraat worden 109 woningen in Soetegaerde ontwikkeld.

 

Soetegaerde wordt een autoluwe en gezellige woonbuurt, waar privacy en een groene, kindvriendelijke omgeving centraal staan. Er is een divers aanbod aan woningen, zoals vrijstaande woningen, hoek- en tussenwoningen, tweekappers en bungalows.

 

Als u in Woenderskamp woont, woont u dichtbij de binnenstad en het nieuwe winkelcentrum in Hof van Holland, maar loopt u ook zo de natuur in. De binnenstad van Nijmegen is ongeveer vijf minuten fietsen.

 

Warmoes is belangrijk herkenningspunt binnen de wijk Woenderskamp. Hier wordt nog steeds op traditionele wijze groenten en fruit geteeld. Tijdens het seizoen zijn bezoekers op plukdagen welkom om zelf bloemen, groenten en fruit te komen plukken. Warmoes zal naar verwachting uitgroeien tot een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud.

 

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

 

Laatste nieuws

Nieuw project Soetegaerde in Woenderskamp
Dinsdag 19 Februari 2019 | reacties 0
Nieuw project Soetegaerde in Woenderskamp Projectontwikkelaar VanWonen heeft het project ‘Soetegaerde’ in de wijk Woenderskamp... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media