LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Woenderskamp - Soetegaerde

Soetegaerde ligt in de nieuwe woonbuurt Woenderskamp. Dit project wordt gerealiseerd door ontwikkelaar VanWonen. Tussen de watersingel en de Italiëstraat worden 109 woningen in Soetegaerde ontwikkeld.

 

Soetegaerde wordt een autoluwe en gezellige woonbuurt, waar privacy en een groene, kindvriendelijke omgeving centraal staan. Er is een divers aanbod aan woningen, zoals vrijstaande woningen, hoek- en tussenwoningen, tweekappers en bungalows.

 

Als je in Woenderskamp woont, woon je dichtbij de binnenstad en het nieuwe winkelcentrum in Hof van Holland, maar loopt u ook zo de natuur in. De binnenstad van Nijmegen is ongeveer vijf minuten fietsen.

 

Warmoes is belangrijk herkenningspunt binnen de wijk Woenderskamp. Hier wordt nog steeds op traditionele wijze groenten en fruit geteeld. Tijdens het seizoen zijn bezoekers op plukdagen welkom om zelf bloemen, groenten en fruit te komen plukken. Warmoes zal naar verwachting uitgroeien tot een gezellige ontmoetingsplek voor jong en oud.

 

Naar verwachting gaat de eerste fase deze zomer in verkoop. Kijk voor meer informatie op de projectwebsite en schrijf je in voor de nieuwsbrief.

 

Laatste nieuws

Pre-sale van het project Soetegaerde gestart
Dinsdag 11 Juni 2019 | reacties 2
Pre-sale van het project Soetegaerde gestart DonderdagĀ 6 juni is de pre-sale van de eerste fase vanĀ het project Soetegaerde gestart.... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media