LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Contact met de gemeente Nijmegen


De gemeente Nijmegen is te bereiken via het centrale telefoonnummer 14024. In de Stadswinkel, Mariƫnburg 30 in Nijmegen, kunt u alleen op afspraak terecht.


Openingstijden: ma-vrij 09.00-17.00 uur, do 09.00-20.00 uur.


Kijk voor meer informatie of om een afspraak te maken op deze pagina.


U kunt hier terecht met uw vragen over gemeentelijke producten, de gemeentelijke organisatie, het bestuur, plannen, projecten en voorzieningen in de stad. U kunt hier ook de stukken inzien die wettelijk ter inzage moeten liggen.

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Contact met de Waalsprong

 

Het Wooninformatiecentrum Waalsprong en de Kavelwinkel Nijmegen zijn deze zomer te bezoeken op woensdag en donderdagmiddag. Wij zijn blij u weer persoonlijk te mogen begroeten!

 

Corona-richtlijnen

Wij vinden uw én onze gezondheid belangrijk. Wij volgen in het Wooninformatiecentrum dan ook uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Zo vragen wij u om bij binnenkomst uw handen te ontsmetten, en natuurlijk om anderhalve meter afstand te houden. Wilt u zoveel mogelijk alleen, of in klein gezelschap komen? De entree van ons infocentrum is verplaatst naar de buitendeur aan het plein, voor Thermion. Het kan zijn, dat het druk in ons centrum. Zijn er meer dan 10 personen binnen, wilt u dan buiten wachten? Groepen die ons willen bezoeken, zijn alleen welkom op afspraak. Neem daarvoor contact met ons op!

 

Bent u  niet in de gelegenheid om ons op deze dagen te bezoeken, of zoekt u toch liever online contact? Geen probleem. Er zijn verschillende mogelijkheden. Lees hier hoe u contact met ons kunt opnemen.

 • Chat live met het Waalsprongteam! 
  U kunt live met ons chatten van maandag tot en met donderdag tussen 13 en 16 uur. De chatfunctie vindt u rechtsonder in uw scherm, op de tijden dat de chat actief is. Klik aan, stel uw vraag, en u krijgt direct antwoord op uw vragen.  
 • Per e-mail
  Natuurlijk kunt u - zoals u dat gewend was - per mail contact opnemen. U kunt dan uw vragen stellen op een moment dat het u uitkomt. Wij beantwoorden uw vragen dan zo spoedig mogelijk!

Soms moet ons team voor beantwoording van uw vraag contact opnemen met één van de collega's; wellicht kost dat iets meer tijd dan u van ons gewend bent, omdat ook onze collega's ook deels vanuit huis werken. Wij hopen op uw begrip. Uiteraard krijgt u bericht, als beantwoording iets langer gaat duren. 

 • Telefonisch                                                                                                                 
  Wij staan u telefonisch graag te woord van dinsdag tot en met vrijdag, tussen 13 en 17 uur. 
 • Kavelwinkel Nijmegen
  De kavelwinkel is bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 17.00 uur. Op andere dagen kunt u uw vragen over zelfbouw en kavels mailen naar kavelwinkel@nijmegen.nl. De kavelcoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
 • Facebook Messenger
  Beschikt u over Facebook? Via onze pagina's over de Waalsprong, Stelt-Zuid, Woenderskamp, Hof van Holland, Grote Boel en Zuiderveld kunt u ons team via Messenger bereiken! 

Wij hopen u deze zomer in goede gezondheid te mogen ontvangen in ons Wooninformatiecentrum Waalsprong! 

 

 


 


Alle informatie

In het Wooninformatiecentrum vindt u alle informatie over huren, kopen en zelfbouw in de Waalsprong onder één dak. U kunt hier de wijk beleven, letterlijk en figuurlijk. De diverse ontwikkelaars en woningbouwcorporaties presenteren hier hun nieuwste projecten en woningaanbod met uitgebreide documentatie. Ook kunt u hier terecht in de Kavelwinkel voor het actuele kavelaanbod voor zelfbouw.

 

Het Wooninformatiecentrum is gevestigd in Thermion, een multifunctioneel complex gelegen aan de Prins Mauritssingel in het hart van de Waalsprong.


Adres

Thermionpark 7
6663 MM  Lent
Telefoon: 024 - 329 8701 

Kavelwinkel: 024 - 329 2719
 

Trots deelnemer in Thermion Onze reguliere openingstijden zijn*:

Woensdag: 13.00-17.00 uur
Donderdag: 13.00-17.00 uur

Vrijdag: 10.00-17.00 uur

Zaterdag: 10.00-13.00 uur

 

* In verband met coronamaatregelen kunnen actuele openingstijden afwijken. Zie daavoor het begin van deze pagina. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E-mail
U kunt uw vraag ook via de mail stellen. Dat doet u door

onderstaand formulier in te vullen en te versturen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

ContactformulierSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media