LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Woenderskamp - Mindset Wonen

Mindset Wonen is een wooninitiatief voor én door mensen met een fysieke beperking, die gebruik maken van 24-uurszorg en het persoonsgebonden budget (pgb). Mindset Wonen is opgericht door Nathalie Verstegen en wordt ondersteund woningcorporatie Talis.

 

Naar verwachting worden er tien grondgebonden woningen gerealiseerd, die uiteraard rolstoel toe- en doorgankelijk zijn. Dit zal in één vleugel zijn binnen het appartementencomplex dat door Talis wordt gerealiseerd in Woenderskamp. Binnen het complex heeft iedereen een zelfstandig  appartement, ook is er ruimte voor ontmoeting en werken in een gemeenschappelijke loungeruimte. Elk appartement wordt aangepast op de behoeftes van de bewoner(s), denk hierbij aan automatische deuren, aanpassingen in de badkamer of een plafondlift.

 

Initiatiefneemster Nathalie Verstegen ziet het liefst dat de bewoner zo veel mogelijk zelf regelt, ook als het gaat om zorg. Samen met de andere bewoners is het plan een vereniging op te richten. Alle leden van de vereniging nemen samen beslissingen en bedenken een manier hoe de zorg wordt vormgegeven.

 

De bouw van het appartementencomplex waar Mindset gehuisvest is in 2020 gestart. De woningen worden in 2021 opgeleverd.

 

Is Mindset Wonen iets voor jou? Kijk dan op de projectwebsite voor meer informatie, en bekijk de info hieronder.

 

Mindset Wonen, poster

 

 

 

Laatste nieuws

‘Mindset Wonen is de start van een...
Donderdag 12 November 2020 | reacties 0
‘Mindset Wonen is de start van een nieuwe levensfase’ Mindset Wonen, wooninitiatief voor mensen met een lichamelijke beperking, blijkt een schot in de... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media