LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Woenderskamp - Historische Tuin

Het project Historische Tuin ligt in de nieuwe woonbuurt Woenderskamp. Dit project wordt gerealiseerd door ontwikkelaar BPD, in samenwerking met KlokGroep. Rondom Warmoes - Historische Tuinderij worden 130 woningen in verschillende typen gerealiseerd.

 

Aan de buitenranden krijgt Historische Tuin een stedelijk karakter met drie of vier woonlagen. In het binnengebied krijgt Historische Tuin een bijzondere architectuur: lichte woningen met donkere accenten en donkere woningen met lichte accenten. Hieromheen liggen veel hofjes met bomen en groen.

 

Er komt een grote diversiteit aan woningtypen, van herenhuizen tot verandawoningen. Onderstaande afbeeldingen geven je vast een indruk van hoe de verschillende typen woningen eruit komen te zien. Kies jij voor een woning met drie of vier woonlagen, of toch voor een vrijstaande woning? Prijzen variëren van € 247.500 v.o.n. voor een tussenwoning van drie lagen tot € 645.000 v.o.n. voor een vrijstaande woning.

 

Planning

Naar verwachting gaat de eerste fase in het eerste kwartaal van 2020 in verkoop. De bouw van de eerste fase zal naar verwachting starten in het vierde kwartaal van 2020.

 

Meer weten over dit project? Of wil je je vast inschrijven voor de nieuwsbrief? Ga dan naar de projectsite.

 

histori tuin3laag4laagvrijstaandbinnentuin

 

 

Laatste nieuws

Historische Tuin: de eerste beelden
Donderdag 17 Oktober 2019 | reacties 0
Historische Tuin: de eerste beelden Ontwikkelaar BPD heeft de eerste beelden bekend gemaakt van het project Historische Tuin in... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media