LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Woenderskamp - Eengezinswoningen Talis

Naast de 124 sociale huur appartementen in Woenderskamp realiseert woningcorporatie Talis 31 eengezinswoningen in Woenderskamp die vallen binnen sociale huur. 

 

De woningen zijn gelegen in Woenderskamp, ten noorden van het toekomstige Kindcentrum De Boomgaard. 29 van de woningen krijgen beneden een hal en een woonkamer met open keuken. Op de verdieping zijn twee slaapkamers en een badkamer. Er is een vaste trap naar de zolder. De woningen zijn geschikt voor bijvoorbeeld startende gezinnen.

 

Daarnaast worden er twee woningen gerealiseerd voor (grote) gezinnen en zijn rolstoelgeschikt. Deze woningen zijn breder, hebben een huislift, een grotere badkamer en vier slaapkamers. Alle woningen krijgen een netto huurprijs van € 619,01 (prijspeil 2020).

 

De bouw start naar verwachting in oktober 2020. De oplevering is gepland in het voorjaar van 2021.

 

Woenderskamp

Gelegen tussen de Oosterhoutsedijk en de Griftdijk, biedt de nieuwe wijk Woenderskamp een vertrouwde woonwijk met een eigentijdse uitstraling. Er komen in de wijk zo'n 600 koop- en huurwoningen. De nieuwe bebouwing zal aansluiten op de bestaande bebouwing aan de Griftdijk. Bent u op zoek naar een plek waar privacy en een groene en kindvriendelijke omgeving centraal staan? Dan bent u in Woenderskamp aan het goede adres. Om onderwijs te kunnen bieden aan het groeiende aantal leerlingen, is Kindcentrum De Boomgaard in aanbouw. Het kindcentrum wordt eind augustus 2020 in gebruik genomen.  

 

In de naastgelegen wijk  Hof van Holland vindt u in de toekomst een compleet centrum met diverse winkels, horeca en andere voorzieningen.

 

Meer weten? 

Alle woningen zijn sociale huurwoningen en worden aangeboden op Entree. Heeft u belangstelling voor een appartement of woning? Dan kunt u zich inschrijven als geïnteresseerde bij Talis. Meer informatie over de woningen vindt u op de projectpagina

 

eengezinswoning talis

 

Laatste nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden.

Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media