LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Op woensdag 28 november is de verkoop gestart van het project De Stadstuin bij LIV Woonbelevingscentrum. Na afloop van het start verkoop evenement werd op de website van De Stadstuin de online inschrijvingsmogelijkheid geopend.

 

Met behulp van de woonconfigurator op de projectsite kunt u zelf uw woning samenstellen. Door deze tool kunt u precies zien wat er mogelijk is met de woning en wat de kosten hiervan zijn. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw, dakkapel of misschien wel openslaande tuindeuren.

 

De Stadstuin ligt in de nieuwe woonbuurt Woenderskamp. Dit is de eerste woonbuurt die in het kader van de ontwikkelingen 'Hof van Holland en omgeving' wordt gerealiseerd.

De Stadstuin bestaat uit een binnen- en buitenring met beide een eigen unieke stijl. Toch vormt het samen één mooi geheel. In de binnenring komen 37 koopwoningen die zijn vormgegeven met een moderne uitstraling. De 55 koopwoningen in de buitenring zijn ontwikkeld in een stedelijke stijl.

 

Vanwege technische problemen is het momenteel niet mogelijk de woningen op bouwnummer te tonen op waalsprong.nl. Wij verwijzen u van harte door naar de projectsite: www.wonenindestadstuin.nl.

 

vrijstaand stadstuin

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media