LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Woenderskamp - Appartementen Talis

Woningcorporatie Talis gaat in Woenderskamp een appartmentencomplex (De Rossiaan) realiseren waar plek is voor 124 appartementen in de sociale huur sector.

 

Het ontwerp bestaat uit twee gebouwen met een binnentuin. De gebouwen hebben drie en vijf woonlagen. Er komen verschillende appartementen:

 • 83 appartementen met een oppervlakte van circa 50m2
  De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een badkamer en één slaapkamer. Er is geen balkon of terras, maar een gemeenschappelijke tuin en dakterras. Daarnaast komt er een gemeenschappelijke ruimte die onder andere ingericht wordt als wasruimte. Op de begane grond komen gemeenschappelijke fietsenstallingen.
 • 11 appartementen met een oppervlakte van circa 43m2
  Deze appartementen hebben een woonkamer met open keuken, een badkamer en één slaapkamer. De appartementen liggen op de bovenste verdieping.
 • 20 appartementen met twee verdiepingen van circa 75m2
  Op de begane grond is er een woonkeuken. Op de tweede verdieping een woonkamer, één slaapkamer en een badkamer. De appartementen hebben een eigen terras en een berging op de begane grond.
 • 10 appartementen voor Mindset Wonen
  Mindset Wonen is een wooninitiatief voor en door mensen met een fysieke beperking. De bewoners kunnen alles zelf regelen en zelf hun zorg inkopen.

De bouw is in het voorjaar van 2020 gestart. De eerste appartementen zijn in mei 2021 opgeleverd. Alle woningen zijn sociale huurwoningen. 

 

Woenderskamp

Gelegen tussen de Oosterhoutsedijk en de Griftdijk, biedt de nieuwe wijk Woenderskamp een vertrouwde woonwijk met een meer traditionele uitstraling. Er komen in de wijk zo'n 600 koop- en huurwoningen. De nieuwe bebouwing zal aansluiten op de bestaande bebouwing aan de Griftdijk. Ben jij op zoek naar een plek waar privacy en een groene en kindvriendelijke omgeving centraal staan? Dan zit je in Woenderskamp goed. Om onderwijs te kunnen bieden aan het groeiende aantal leerlingen, is in Woenderskamp Basisschool De Boomgaard gepland. De bouw van de school is in augustus 2020 afgerond. 

 

In de naastgelegen wijk Hof van Holland vind je in de toekomst een compleet centrum met diverse winkels, horeca en andere voorzieningen.

 

Meer weten?

Meer informatie vind je op de projectwebsite en op https://derossiaan.nl/

 

talistalis2

 

Laatste nieuws

Start verhuur appartementen voor jongeren...
Maandag 15 Maart 2021 | reacties 0
Start verhuur appartementen voor jongeren in Woenderskamp Tot eind maart verhuurt Talis in totaal 48 starterswoningen voor mensen tot 28 jaar in... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media