LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Koudenhoek

 

koudenhoek uitgelichtDirect grenzend aan de Oosterhoutse Plas komt de wijk Koudenhoek (voorheen Broodkorf genoemd); een woongebied met een dorps karakter vooral bestemd voor jonge gezinnen en doorstromers. Op korte termijn komen hier circa 100 woningen en appartementen aan de zuidoostzijde van de wijk. Medio 2019 wordt tevens gestart met de bouw van de nieuwe vmbo-locatie van het Citadel College. In de toekomst worden aan de noordkant nog circa 500 woningen gerealiseerd. Hiervoor moet de planvorming nog worden opgestart.
 

Planning:

  • - Medio 2019: start bouw vmbo-locatie Citadel College
  • - April 2020: ingebruikname Citadel College
  • - Medio 2020: start bouw woningen (zuidoosten van de wijk)

Verkeersknip Griftdijk

Sinds 16 juli 2018 is er een verkeersknip in werking op de Griftdijk-Noord (het deel tussen de van Boetzelaerstraat en de Italiëstraat). Tussen 7:00 en 9:00 en tussen 16:00 en 18:00 is het voor gemotoriseerd verkeer niet toegestaan om zonder ontheffing de Griftdijk op dit punt te passeren. Als bewoner van Koudenhoek komt u in aanmerking voor een ontheffing. Een voorwaarde is dat de auto op uw naam staat. Rijdt u in een leaseauto, dan heeft u een leaseverklaring nodig waaruit blijkt dat u de bestuurder bent. Een ontheffing is aan te vragen via website van de gemeente Nijmegen. Meer informatie over de verkeersknip vindt u hier.

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media