LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Hof van Holland

 

hofvanhollanduitgelichtHof van Holland zal verrijzen tot het nieuwe hart van de Waalsprong. In Hof van Holland worden wonen, werken, winkelen en andere activiteiten samengebracht. In de wijk Hof van Holland worden circa 1500 woningen gebouwd. Zowel gezinnen als starters, studenten, 1-2 persoonshuishoudens, ouderen en mensen met bijzondere woonwensen zullen hier hun nieuwe woonplek vinden.

 

Naast woningen is er ook ruimte voor supermarkten, speciaalzaken, horeca, een basisschool, sportvoorzieningen en een gezondheidsplein. Met een hoog stedelijk woonmilieu en een hoge woningdichtheid wordt Hof van Holland een plek waar veel te beleven valt. Met de komst van het winkelcentrum Hart van de Waalsprong ontstaat er een comfortabele, compacte en complete wijk met alle voorzieningen dichtbij.

 

Dankzij de goede ontsluiting op openbaar vervoer en fietsvoorzieningen is de wijk uitstekend bereikbaar.

 

 

Winkelcentrum Hart van de Waalsprong

Voor de realisatie van het winkelcentrum Hart van de Waalsprong is een Europese Aanbesteding uitgeschreven. Inmiddels is bekend dat AM het winkelcentrum gaat ontwikkelen. Het gebied van circa zes hectare bestaat uit 11.500 m² aan centrumfuncties en 450 woningen verdeeld over zeven blokken. Circa de helft van deze woningen zijn koopwoningen. De andere helft zal bestaan uit huurwoningen waarvan 100 bestemd voor sociale huur. Het winkelprogramma is grotendeels gelegen aan het centrale plein, richt zich op de dagelijkse boodschappen met lokale producten en biedt daarnaast ruimte aan eigentijdse horeca.

 

Direct naast het winkelcentrum Hart van de Waalsprong zal een basisschool, een sportvoorziening en circa 35 woningen worden gerealiseerd. Daarnaast is de gemeente in overleg om hier een centraal gezondheidsplein te realiseren.

 

centrumoverzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media