LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Dijkzone

 

Een nieuwe woonsfeer in de Waalsprong is het wonen langs en op de dijk. Hier komen diverse woningtypen; vrijstaande woningen en tweekappers, maar ook rijwoningen en appartementen. Op markante plekken wordt gebouwd met hoogteaccenten.  

 

De dijkzone strekt zich uit vanaf Park Waaijenstein in het Noorden tot aan het buurtschap aan de Oosterhoutsedijk in het zuiden. De unieke ligging aan het water biedt mogelijkheden om bijzondere woonwijken te realiseren.

 

Fort Beneden Lent

Fort Beneden Lent is een prachtige groene oase binnen het stedelijke gebied Hof van Holland. Het zal in de toekomst ingezet worden als ontmoetingsplek met ruimte voor recreatie, horeca en cultuur. Op dit moment worden de mogelijkheden met de betrokken partijen verkend.

 

Planning:

Op dit moment wordt hard gewerkt aan de verdere uitwerking van de plannen. Naar verwachting start de bouw van de eerste woningen in de dijkzone in 2020.
 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media