LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Soetegaerde Fase 2

In de wijk Woenderskamp kun je straks puur, groen en waterrijk wonen. In totaal komen er zes deelbuurtjes waarvan Soetegaerde er één is. In Woenderskamp woon je in een historisch landelijke omgeving, prachtig ingebed tussen boomgaarden, groene zones en watergebieden. En helemaal mooi, het nieuwe winkelcentrum in de wijk Hof van Holland is letterlijk om de hoek.

De vrije-sector huurwoningen in Soetegaerde liggen aan de Italiëstraat. Het wordt een gezellige en autoluwe woonbuurt met een eigentijdse uitstraling. Ben je op zoek naar een plek waar privacy en een groene en kindvriendelijke omgeving centraal staan? Er worden twee typen huurwoningen gerealiseerd, namelijk tien hoekwoningen en 18 tussenwoningen. 

 

De woningen hebben een tuingerichte woonkamer en een luxe badkamer en keuken. Daarnaast zijn er drie slaapkamers, en een ruime zolder. Met een woonoppervlak tussen de 120 en 130 m² is het heerlijk wonen. De huurprijzen variëren tussen € 1165 en € 1395 per maand. De bouw van de woningen is al in volle gang. Naar verwachting worden de woningen nog voor het einde van het jaar opgeleverd. 

 

Meer weten of inschrijven? Ga naar de projectwebsite

Woningen

» Meer woningen

Laatste nieuws

Huurwoningen Soetegaerde in verhuur
Dinsdag 28 April 2020 | reacties 0
Huurwoningen Soetegaerde in verhuur Ontwikkelaar VanWonen heeft de verhuur van 28 luxe woningen binnen het project Soetegaerde... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media