LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Tweede informatie-avond Hof van Holland op 2 juni

Woensdag 20 Mei 2015 | reacties 0
hof-van-holland-2015

In maart is een eerste informatie- en debatavond gehouden over de ontwikkeling van ‘Hof van Holland’ als woon- en centrumgebied van de Waalsprong. Op dinsdag 2 juni aanstaande wordt een nieuwe informatie- en debatavond georganiseerd over dit onderwerp.

 

De planvorming richt zich op het realiseren van woningen, winkels en voorzieningen in Hof van Holland en de aangrenzende plangebieden Broodkorf en Woenderskamp. Het gebied is gelegen aan de westzijde van NS-Station Nijmegen-Lent, tussen de uiterwaarden van de Waal en de wijk Groot-Oosterhout. Voor dit gebied – waarvoor eerder het plan ‘De Citadel’ was bedacht – wil de gemeente verkennen aan welke type woningen en (winkel)voorzieningen vooral behoefte is.

 

Dinsdag 2 juni

Op dinsdagavond 2 juni is een tweede informatie- en debatavond gepland. Mede op basis van de suggesties die bewoners, woningzoekenden en marktpartijen in de afgelopen maanden hebben gedaan, zijn een aantal modellen voor de ontwikkeling voor Hof van Holland opgesteld. We willen de modellen en de te maken keuzes die uit de verkenningen naar boven zijn gekomen graag aan u toelichten en daarover met u in gesprek. U bent dan ook van harte uitgenodigd om mee te praten.

 

Aanmelden

Om een beeld te krijgen van het aantal bezoekers aan deze informatie- en debatavond, vragen wij u om uzelf aan te melden via dit e-mailadres. Heeft u toch nog vragen over de bijeenkomst, neem dan contact op met Matthijs Lenis (projectleider Hof van Holland), e-mail: m1.lenis@nijmegen.nl.

U bent van harte welkom op dinsdagavond 2 juni, aanvang 19.30 uur. Locatie: Citadel College (nieuwbouw), Griftdijk-Noord 9A in Lent.

 

Meer informatie over Hof van Holland

Meer informatie over de ontwikkelingen van Hof van Holland en omgeving en de planning treft u hier

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media