LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Sporthal Plus in Hof van Holland krijgt naam ‘De Boog’

Donderdag 23 December 2021 | reacties 0
img20211222133408231hdr

De Sporthal Plus in Hof van Holland heeft nu officieel een naam! De gemeenteraad stemde op 22 december in met de naam 'De Boog'. Die naam verwijst onder andere naar de bogen die u aan de buitenkant van het gebouw kunt zien. In De Boog kunt u niet alleen sporten, maar er komt ook een gezondheidsplein.

 

De bouw van de sporthal vordert gestaag; sinds start van de bouw eerder dit jaar (2021) zijn de contouren van het gebouw steeds duidelijker geworden. De kenmerkende bogen in het ontwerp van de architect (Faulkner Browns Architects) waren al snel zichtbaar. Verwachting is dat het gebouw in de loop van 2022 al gebruikt kan worden.

 

De Boog in aanbouw, dec 21Gezondheid in breedste zin 
De Boog wordt een plek waar gezondheid in de breedste zin van het woord centraal staat.

De sporthal biedt overdag ruimte aan scholen om bewegingsonderwijs te geven. ’s Avonds kunnen Nijmeegse sportverenigingen er terecht. In het gebouw komt bovendien een groot gezondheidsplein, met tal van zorgaanbieders.

In dit Gezondheidsplein Nijmegen-Noord  komen huisartsen, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, psychologen, logopedisten, diëtisten, verloskundigen en tandartsen. Verder nog welzijn- en jongerenwerkers, het buurtteam Volwassenen, het buurtteam Jeugd en Gezin, gezondheidsmakelaars van de GGD en aanbieders van thuiszorg.

 

Meer weten over De Boog? Lees dan ook onderstaande artikelen:

 

 

en bekijk de video: 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media