LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Nieuw kindcentrum in Woenderskamp

Maandag 16 December 2019 | reacties 0
vinger-opsteken

De Waalsprong is straks opnieuw een kindcentrum rijker. Vandaag werden de laatste handtekeningen gezet en in augustus 2020 moet het kindcentrum in Woenderskamp klaar zijn voor gebruik. Het kindcentrum gaat De Boomgaard heten, er komt een kinderopvang, een buitenschoolse opvang en basisschool.

 

De nieuwe school is onder andere bedoeld voor de jeugdige inwoners van de wijken Woenderskamp, Hof van Holland en Koudenhoek. De realisatie ervan speelt dus in op de groei van het aantal kinderen in de nieuwe wijken. Wethouder Grete Visser van onderwijs is trots op het ontwerp voor het kindcentrum en benoemt ook de goede samenwerking om onderwijs in Nijmegen-Noord goed te regelen. 

 

 

 

Ruime onderwijskeuze

In Nijmegen-Noord is nu al een ruime keuze uit basisscholen met verschilllende onderwijsconcepten. Vaak hebben de scholen een warme samenwerking met een kinderopvang in de buurt, vaak zelfs in hetzelfde gebouw. Meer weten over de onderwijsmogelijkheden in de Waalsprong?  Hier lees je meer. 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media