LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Meepraten over een appartement in Lent? Meld je aan!

Woensdag 15 Januari 2020 | reacties 10
img2159

Door een technische fout is helaas een oud bericht als nieuw gepresenteerd. Onze excuses. Om verwarring te voorkomen is de tekst van dit bericht weggehaald. U kunt niet meer meepraten over de totstandkoming van de appartementen.

« Terug naar het overzicht

Reacties

Paul (donderdag 16 januari 2020)

Jonger dan 40 jaar???. Dit riekt naar leeftijdsdiscriminatie! Bravo.

Lies (donderdag 16 januari 2020)

Ik dacht dat bouwen voor ouderen ook een belangrijk doel zou zijn in de Waalsprong. Maar, nee, alleen voor jongeren is daar blijkbaar plek?

Ton (donderdag 16 januari 2020)

Inderdaad heel vreemd, die leeftijdsgrens van 40 jaar. Waarom??? Ben je boven de 40 al afgeschreven? Mijn kinderen zijn uit huis, ik woon veel te groot en wil graag naar een leuk, duurzaam appartement. Waarom zou ik niet mee kunnen denken? Belachelijk!

Ton (donderdag 16 januari 2020)

Inderdaad heel vreemd, die leeftijdsgrens van 40 jaar. Waarom??? Ben je boven de 40 al afgeschreven? Mijn kinderen zijn uit huis, ik woon veel te groot en wil graag naar een leuk, duurzaam appartement. Waarom zou ik niet mee kunnen denken? Belachelijk!

Stephanie (donderdag 16 januari 2020)

Misschien bedoelen jullie woensdag 25 maart? Of is het op zaterdag 28 maart?

Redactie Waalsprong (donderdag 16 januari 2020)

Onze excuses! Door een technische fout is een oud bericht naar voren gekomen als actueel. De beschreven bijeenkomst over de appartementen in Lent vind niet plaats. Excuses voor de verwarring!

Gerry (donderdag 16 januari 2020)

Nijmegen heeft alleen oog voor jongeren. Op plaatsen dicht bij voorzieningen en openbaar vervoer wordt alleen gebouwd voor jongeren, terwijl dit juist voor ouderen aantrekkelijke plaatsen zijn. Nijmegen bouwt alleen voor jongeren bij het station in Nijmegen en nu dus ook bij station Nijmegen-Lent.

Fleur (donderdag 16 januari 2020)

Ik vind het ook niet kloppen dat bepaalde leeftijdsgroepen uitgesloten worden voor sociale huurwoningen. Het toppunt is de Nimbus, bij station nijmegen. Ouder dan 27 jaar, dan kom je er niet in. Die hele toren, op die locatie! Wat voor redelijk argument is er aan te voeren om 40plussers te weigeren? En heeft dit gesprek eerder daadwerkelijk plaatsgevonden, of is het afgelast omdat veel mensen er kritiek op hadden? Ik ben benieuwd onder welke voorwaarden deze woningen te huur aangeboden gaan worden.

Maria van Talis (vrijdag 17 januari 2020)

Zoals vermeld door de gemeente, heeft dit gesprek al plaatsgevonden. Voor dit project, naast station Lent, richten we ons specifiek op jongeren en starters. Er zijn nog veel meer projecten in ontwikkeling in de Waalsprong, voor allerlei doelgroepen. Op onze website vindt u al meer informatie over twee van deze projecten, waarvan de bouw aanstaande is: Stelt-Zuid en Woenderskamp. https://www.talis.nl/categorie/nieuwbouw/

Gerry (vrijdag 17 januari 2020)

Ik heb de site van Talis bekeken. Voor ouderen komen er woningtjes van 43 en 50 vierkante meter zonder balkon. Bravo!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media