LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Meedenken over appartementen in Lent

Woensdag 14 Maart 2018 | reacties 0
hvh45

Een nieuw appartement in de Waalsprong, vlakbij station Lent: hoe maken we dit een woonplek voor u? Graag gaat Talis in samenweking met andere ontwikkelaars op woensdagavond 28 maart hierover met u in gesprek.

 

In Hof van Holland en omgeving worden plannen voorbereid voor een mix van dure, middeldure en sociale huurwoningen. Veel woningen zijn al gebouwd, op een aantal plekken moet nog worden gestart. Hof van Holland is zo’n gebied waar nu de eerste stappen worden gezet. Dit gebied ligt ten westen van NS-station Lent en loopt tot de uiterwaarden van de Waal en de wijken bij Oosterhout. In Hof van Holland komt naast woningbouw ook een nieuw centrum met winkels en andere voorzieningen.

 

Direct ten westen van station Lent, nabij het nieuwe centrum, wil Heijmans Vastgoed in samenwerking met de gemeente en woningcorporaties Portaal en Talis een prachtig nieuw project realiseren. Een toplocatie, waar wij een prachtig, modern, duurzaam en vooruitstrevend woongebied neer willen zetten. En daar kunnen we jouw input voor gebruiken!

 

De ontwikkelaars zoeken deelnemers voor een marktconsultatie met de volgende eigenschappen:

-       Jonger dan 40 jaar;

-       Interesse in wonen in een (koop- of huur) appartement in de Waalsprong;

-       Praat graag mee over duurzaamheid;

-       Ideeën over deelcultuur.

 

De marktconsultatie vindt plaats op woensdagavond 28 maart van 19.30 tot 21.30 in het Van der Valk-hotel in Nijmegen. Deelname geeft geen verdere rechten of voorrang op een woning, maar is puur omdat u graag invloed wilt uitoefenen en wilt meepraten! De ontwikkelaars willen hier met waardevolle input vanuit de doelgroep het meest moderne, innovatieve en ‘hipste’ gebouw van Nijmegen neerzetten!

 

Aanmelden kan tot 26 maart via nieuwbouw@talis.nl.

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media