LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Materialisatie Hof van Holland

Donderdag 9 April 2020 | reacties 2
materialisatieworkshop-maart-2020lr

Ondanks de coronacrisis werken we gewoon door aan de ontwikkelingen in de Waalsprong. Ook de uitwerking van Hof van Holland staat niet stil. Zo werkt AM samen met VanWonen op dit moment hard aan de ontwerpen van de woningen en het winkelcentrum in het Hart van de Waalsprong.

 

Creativiteit staat daarbij voorop, maar er wordt ook creatief gewerkt aan oplossingen om op afstand samen te werken. In  het blog op de projectsite van Hart van de Waalsprong een verslag hoe dat gebeurde over de materialisatie van het ontwerp. Over bijvoorbeeld het soort bakstenen, de kleur ervan, maar ook over de voegkleur, het metselverband en de samenhang met de keuze van de kozijnen. De samenwerking biedt wat uitdagingen in deze tijd, maar het is duidelijk dat hier zorgvuldige overwegingen worden gemaakt om tot een mooi eindresultaat te komen.  

 

Klik op onderstaande afbeelding voor een grotere weergave

 

materialisatiestudie hart van de Waalsprong

 

 

 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

erik (maandag 13 april 2020)

Sorry hoor, maar wat ik hierboven zie is ronduit lelijk en totaal niet wat er tijdens de info-avond getoond werd! Volgens mij worden wij weer voorgelogen en wordt het weer ronduit lelijk en dus Dukenburg 2.0

Redactie Waalsprong (woensdag 15 april 2020)

Beste Erik, jammer dat het niet naar je smaak is. Voor de realisatie van het centrumgebied en de woningen in Hof van Holland is een tender uitgeschreven; een prijsvraag waarbij ook het ontwerp een factor is. AM heeft die tender gewonnen. Een tender is echter nooit een definitief ontwerp. Op dit moment wordt het plan verder vormgegeven. Daarbij moet het plan onder andere voldoen aan het beeldkwaliteitsplan, en kijkt ook het Ruimtelijk Kwaliteitsteam mee. Smaken kunnen verschillen, maar hierdoor waarborgt de gemeente de beoogde kwaliteit tijdens de uitwerking.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media