LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Keyserhoff: maximale keuzevrijheid in Hof van Holland

Vrijdag 9 Oktober 2020 | reacties 2
2020100901281a4797hq-1-fotograaf-niek-antonisse

De gemeente Nijmegen en Keyserhoff Vastgoed hebben op 9 oktober een de overeenkomst getekend voor verkoop van bouwgrond voor 31 grondgebonden koopwoningen in een bouwvlek in Hof van Holland, ten zuidoosten van het te realiseren centrumgebied 'Hart van de Waalsprong'. Keyserhoff Vastgoed ontwikkelt de woningen met een bijzonder flexibel concept dat kopers veel vrijheid biedt in bijvoorbeeld de woningbreedte, het aantal bouwlagen en de gevelindeling van hun huis. De verkoop van de woningen wordt verwacht begin 2021; start van de bouw van de woningen is beoogd in het derde kwartaal van 2021.

 

Keyserhoff Vastgoed biedt de koopwoningen aan via het Woonmodule-concept. De potentiële koper kan aan de slag met een online woonconfigurator die de keuzemogelijkheden en het bijbehorende kostenplaatje direct inzichtelijk maakt. Hiermee kan de koper – binnen kaders – een eigen identiteit aan de woning geven. Het uiteindelijke bouwplan is dan afhankelijk van keuzes van de kopers.

 

Luuk Arts van Keyserhoff Vastgoed: “De 31 woningen zijn door de vele ontwerpvariaties voor een breed publiek aantrekkelijk, omdat er meerdere variaties in plattegronden, gevels en volume mogelijk zijn.“

 

Noël Vergunst, wethouder stedelijke ontwikkeling: “Het project van Keyserhoff Vastgoed is een mooie toevoeging aan Hof van Holland. Door het flexibele woonconcept, maar ook omdat de woningen in het middeldure koopsegment financieel bereikbaar zijn voor een brede doelgroep, bijvoorbeeld voor zowel gezinnen als vitale senioren.”

 

Hof van Holland in de Waalsprong is een nieuwe woonbuurt voor het nieuwe, stadse wonen. Naast beschutte woonbuurten komt er een levendig stadshart met naastgelegen stationsgebied. In het centrumgebied komt een gemengd programma voor winkelen, wonen, werken, recreëren en ontmoeten. 

 

 

Persbericht gemeente Nijmegen, 9 oktober 2020

Foto: Niek Antonisse 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

Larissa (vrijdag 16 oktober 2020)

Wat een top idee! Hopelijk starten de prijzen vanaf een bedrag waar starters ook iets mee kunnen en is dit niet alleen voor mensen die huizen vanaf 4 ton kunnen kopen. Ben benieuwd!!!

Barry (donderdag 22 oktober 2020)

Reken er maar niet op Larissa.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media