LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Informatieavond Hof van Holland

Dinsdag 29 November 2016 | reacties 0
hof-van-holland-kunstroute

Op dinsdag 13 december organiseert de gemeente Nijmegen een informatieavond over de bestemmingsplannen en het vervolgtraject van Hof van Holland.

 

Vorig jaar heeft de gemeente in een aantal logo Hof van Hollandbijeenkomsten wensen en ambities voor Hof van Holland, Woenderskamp en Broodkorf opgehaald. Daar is een ambitiedocument van gemaakt dat in de gemeenteraad is besproken. De volgende stap is de ontwikkeling van Hof van Holland-Centrumgebied en Woenderskamp. Binnenkort worden de bestemmingsplannen voor deze twee gebieden vrijgegeven voor ter visielegging.

 

Van harte welkom

Wilt u meer weten over de bestemmingsplannen en het vervolgtraject dan bent u van harte welkom bij de informatieavond op dinsdag 13 december in het Citadelcollege aan de Griftdijk Noord 9A. U kunt binnenlopen tussen 19.00 en 21.30 uur. Er zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om uitleg te geven over de bestemmingsplannen, het MER (Milieu Effect rapportage) en het beeldkwaliteitsplan. Ook is er aandacht voor Hof van HolLandArt en de ideeëncompetitie.

 

Meer lezen?
In deze uitnodigingsbrief leest u alvast meer over de globale bestemmingsplannen en de planning.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media