LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Info avond Hof van Holland druk bezocht

Dinsdag 26 Januari 2016 | reacties 3
logo-hof-van-holland

Ruim 150 bewoners en andere belangstellenden bezochten donderdag 21 januari de informatieavond over Hof van Holland. Tijdens de avond werd door de projectgroep uitleg gegeven over de ontwikkelingsplannen van het nieuwe gebied in de Waalsprong.

 

essentiekaart Hof van HollandNa een korte introductie van avondvoorzitter Vincent Cantrijn en wethouder Bert Velthuis, nam Matthijs Lenis (projectleider Hof van Holland) het woord en nam de bezoekers mee in het verhaal van de essentiekaart. Op deze kaart, zoals hier afgebeeld, zie je diverse elementen waarmee het nieuwe gebied straks wordt ingericht. Denk daarbij aan infrastructuur, watersingels, groene zones maar uiteraard ook woningbouw en voorzieningen als winkels, horeca, scholen, sportfaciliteiten en een medische centrum.

 

Na deze uitgebreide uitleg konden de bezoekers tijdens een informatiemarkt meer te weten komen over verschillende thema's. De vijf thema's: de dijk en watersingel, het fort en de historische tuin, het Hart voor de Waalsprong, fietsverbindingen en wonen, werden inhoudelijk toegelicht door de leden van het ontwerpteam. Uiteindelijk werden in de afsluitende plenaire ronde de belangrijkste bevindingen van de verschillende thema's samengevat.

 

Meer informatie?

Wilt u de presentatie nog eens rustig doornemen, bekijk hem hier.

Aan het eind van deze week vind u op www.waalsprong.nl/hofvanholland een uitgebreid verslag van de avond.

« Terug naar het overzicht

Reacties

David (dinsdag 26 januari 2016)

Beste redactie, Hebben jullie een betere (leesbare) versie van de essentiekaart? Of kan ik deze zelf ergens vinden? Bij voorbaat dank voor jullie reactie!

Redactie Waalsprong (donderdag 28 januari 2016)

Beste David, ja dat hebben we zeker. Ik heb de grote variant in een link in de tekst en achter de afbeelding toegevoegd.

Da (donderdag 28 januari 2016)

Dankjewel!

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media