LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Impressie project De Stadstuin in Woenderskamp

Donderdag 7 Juni 2018 | reacties 2
stadstuin2

Het allereerste woningproject in Woenderskamp krijgt steeds meer vorm. Ontwikkelaar KlokWonen kondigt voor het project 'De Stadstuin' dan ook nu al aan, dat de voorverkoop naar verwachting in het derde kwartaal van dit jaar gaat starten. Het project kon al op veel belangstelling rekenen bij een eerste presentatie tijdens de Woonbeurs Nijmegen.

 

Stadstuin

KlokGroep presenteerde in april al een eerste concept van het plan 'De Stadstuin' tijdens de Woonbeurs Nijmegen. Het project bestaat in totaal uit 115 duurzame koop- en huurwoningen en is opgebouwd met een binnen- en een buitenring. De binnenring is vormgegeven met woningen in een landelijke jaren ’30 stijl. De buitenring is ontwikkeld in een stedelijke stijl.

 

Woenderskamp

De nieuwe woonbuurt Woenderskamp is één van de eerste woonbuurten die in het kader van de ontwkklingen 'Hof van Holland en omgeving' wordt gerealiseerd. Dankzij de centrale ligging aan de nieuwe brug De Oversteek ben je binnen 2 fietsminuten aan de overkant in het hart van dé culturele broedplaats van Nijmegen; het Oude Honigcomplex. Binnen 10 fietsminuten sta je in het oude centrum van Nijmegen met al haar voorzieningen. Ben je toe aan rust en ruimte? Dan kun je genieten van de Oosterhoutse Plas, de Lentse Plas of de uitgesterkte natuur van De Waaijer.

 

Planning

Verwachting is dat de eerste woningen in de loop van het derde kwartaal in voorverkoop gaan. De officiële verkoop volgt dan zo spoedig mogelijk en de verwachte start van de bouw volgt dan - afhankelijk van de verkoopresultaten - vanaf het tweede kwartaal van 2019. 

 

Voor meer informatie, kijk op de projectsite van KlokGroep, of schrijf u hier in om via de ontwikkelaar op de hoogte te blijven.

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties

I Janssen (zondag 19 augustus 2018)

Hoe, wanneer en waar kunnen wij ons inschrijven voor het project Woenderskamp?

Redactie Waalsprong (dinsdag 21 augustus 2018)

Bedankt voor uw reactie. Wij raden aan om u als belangstellende te registreren op de website: www.wonenindestadstuin.nl. Hier wordt bekend gemaakt wanneer de inschrijving is geopend.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media