LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Hof van Holland: benieuwd naar uw mening!

Vrijdag 1 Mei 2015 | reacties 0
hof-van-holland-2015

Momenteel wordt gekeken naar de toekomstige ontwikkeling van de locatie Hof van Holland en aangrenzende wijken in de Waalsprong. In 2015 wordt - samen met bewoners, ondernemers, stakeholders en belangstellenden - gewerkt aan een visie van het gebied. Voor dit gebied wil de gemeente Nijmegen een brede verkenning doen van de mogelijkheden en wensen. In het kader van deze verkenning en bewonersparticipatie is een enquête opgesteld, waarin iedereen die zich betrokken voelt bij de Waalsprong in het algemeen of Hof van Holland in het bijzonder wordt uitgenodigd om mee te denken.

 

Uw mening telt!
Vanaf dit voorjaar is de gemeente Nijmegen in gesprek met bewoners, woningzoekenden, ondernemers en bouwpartijen om zo verschillende scenario’s voor Hof van Holland en omgeving op te stellen. Daarvoor zijn er onder andere al een klantenpanel gehouden en een bewonersavond georganiseerd. Door middel van een online enquête willen wij u als betrokkene en/of belangstellende nog eens extra uitnodigen uw mening te laten horen. In de vragen van de enquête vindt u de thema’s nog eens terug, die ook tijdens de bewonersavond in maart aan de orde kwamen. Zo bieden wij u de gelegenheid om op alle onderwerpen nog eens mee te denken en uw voorkeuren aan te geven. De resultaten worden gebruikt als input voor nadere uitwerking van de plannen.

 

Proces in beeld
In de afgelopen weken heeft de nadruk gelegen op analyse en inventarisatie; zo vindt u op de site onder andere een analysedocument en ook het verslag van de bewonersavond die in april gehouden is. Momenteel wordt er hard gewerkt aan een aantal scenario’s, die de verschillende keuzes voor de  ontwikkeling in beeld brengen. Nog in de maand mei worden deze scenario’s  aan de raad voorgelegd. Besluitvorming over nadere uitwerking vindt nog voor de zomer plaats.

 

Enquête tot en met 11 mei
U heeft tot en met 11 mei gelegenheid de enquête in te vullen; gegevens worden uiteraard volledig anoniem verwerkt.  Het invullen duurt naar verwachting 15 tot 20 minuten.  Heeft u belangstelling om te wonen in de Waalsprong of in Hof van Holland? Of bent u anderszins betrokken bij de ontwikkeling van de Waalsprong? Dan nodigen wij u van harte uit uw stem te laten horen. Alvast hartelijk dank voor uw moeite!

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media