LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Hof van Holland - 3e bewonersavond verschoven naar eind 2015

Dinsdag 15 September 2015 | reacties 0
dsc0510

Een derde bewonersavond over Hof van Holland, die oorspronkelijk in september gepland was,  is verschoven naar eind 2015. Komende maanden vindt onderzoek plaats rondom een aantal belangrijke thema’s, voordat het raamwerk voor de ontwikkeling van dit gebied verder uitgewerkt kan worden.

 

In maart en juni 2015 waren er bewonersavonden over de ontwikkeling van Hof van Holland als woon- en centrumgebied van de Waalsprong. Aan de hand van drie modellen zijn de bouwstenen en keuzemogelijkheden in beeld gebracht. Bewoners, woningzoekenden en marktpartijen hebben hier actief over meegedacht en -gepraat. Voor de zomervakantie zijn de eerste resultaten hiervan en  een ontwerp op hoofdlijnen besproken met de gemeenteraad.

 

Pijlers

Het ontwerp op hoofdlijnen, ook wel raamwerk genoemd, richt zich op een aantal belangrijke pijlers: de locatie van het winkelcentrum, de mate van stedelijkheid, ruimte voor  diverse woonmilieus, de wisselwerking met de omgeving en de bereikbaarheid van het gebied. Hiermee blijven andere keuzes, bijvoorbeeld over de watersingel of over de cultuurhistorische elementen, nog steeds open. Daarover wordt later besloten.

 

In de komende maanden is  tijd nodig om enkele belangrijke zaken verder uit te zoeken, bijvoorbeeld rondom water en verkeer. Daarna kan gestart worden met  de volgende fase: de verdere invulling van het raamwerk. Een derde bewonersavond om de resultaten daarvan te presenteren en te bespreken wordt daarom verschoven naar eind  2015.

De datum waarop deze avond plaats gaat vinden wordt uiteraard via de nieuwsberichten op deze site weer aangekondigd.

 

Op  deze pagina vindt u meer informatie over de ontwikkelingen voor Hof van Holland.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media