LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Derde info avond Hof van Holland

Dinsdag 5 Januari 2016 | reacties 0
hof-van-holland-2015

Op donderdag 21 januari houdt de gemeente Nijmegen een derde bijeenkomst over de ontwikkeling van Hof van Holland en omgeving.

 

Op deze derde bijeenkomst over Hof van Holland presenteert het projectteam de essentiekaart voor Hof van Holland en omgeving, waarin functies als wonen, winkels, voorzieningen, sport, infrastructuur, water en groen zijn weergegeven. Het geeft – in grote lijnen – aan hoe we in de toekomst het gebied willen ontwikkelen.

 

Ambitiedocument
Na de bijeenkomst op 21 januari wordt de visievorming afgesloten. Dit betekent echter niet dat hiermee de bewonersparticipatie eindigt. Bij de deelplanuitwerkingen worden de bewoners ook gevraagd mee te denken.De volgende stap is het ambitiedocument, dat wordt aangeboden voor besluitvorming, Het ambitiedocument is de onderlegger voor de bestemmingsplan(nen). De verwachting is dat het bestemmingsplan medio 2016 in procedure gaat.


Welkom!

U bent van harte welkom op donderdag 21 januari om 19.30 uur in het Citadelcollege (nieuwbouw), Griftdijk-Noord 9A, 6663 AA in Lent. Onder leiding van voorzitter Vincent Cantrijn trappen we af met een presentatie die u inzicht geeft in de visievorming. Daarna is gelegenheid om op onderwerpen die uw belangstelling hebben verder in te zoomen. Leden van het projectteam beantwoorden graag uw vragen. We sluiten rond 21.30 uur gezamenlijk af.


Aanmelden

Wij vragen u graag zich even aan te melden, als u bij deze avond aanwezig wilt zijn. Dat kan via een korte mail naar l.garretsen@nijmegen.nl, met vermelding van hoeveel personen u van plan bent te komen.

 

Kijk voor meer informatie over Hof van Holland op www.waalsprong.nl/hofvanholland.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media