LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bouw van eerste woningbouwproject in Woenderskamp gestart: De Stadstuin

Dinsdag 27 Augustus 2019 | reacties 0
dji0341

Op 6 september viert de wijk Woenderskamp dat de bouw van haar eerste woningbouwproject gestart is. KlokGroep nodigt alle toekomstige bewoners van het project  Wonen in De Stadstuin uit op de bouwplaats om samen dit heuglijke feit mee te maken. De Nijmeegse wethouder Harriët Tiemens is er bij om de officiële handeling te verrichten; wat die is, blijft tot het moment zelf een verrassing.

 

Het project van KlokGroep bestaat in totaal uit 115 woningen. Het diverse woningaanbod omvat woningen van rij- tot vrijstaand en kent zowel koop- als huurwoningen. Alle koopwoningen zijn inmiddels verkocht, de huurwoningen worden via Woongenoot aangeboden via Entree. Naar verwachting worden de eerste woningen in het tweede kwartaal van 2020 opgeleverd. Oplevering zal in totaal circa een half jaar in beslag nemen.

 

Feest
De toekomstige bewoners die op 6 september aanstaande bij het start-bouw-feestje aanwezig zijn, kunnen natuurlijk die dag een kijkje nemen op de bouwplaats. Maar het moment biedt ook zeker gelegenheid om alvast de buren te ontmoeten en nader met elkaar kennis te maken. Een hapje, drankje en entertainment maken het feestje compleet.

 

Woenderskamp
Toekomstige bewoners van De Stadstuin, maar ook van andere projecten in Woenderskamp, kunnen nu al gebruik maken van een scala aan voorzieningen in de directe omgeving. De Waalsprong biedt immers alles wat een moderne woonwijk in het dagelijks leven nodig heeft. Straks komen daar – in het nieuwe centrumgebied ‘Hart van de Waalsprong’ - nog meer voorzieningen bij. Met winkels, medische voorzieningen, horeca en sportgelegenheden krijgen bewoners van Woenderskamp het levendige hart om de hoek. Openbaar vervoer is dichtbij; het treinstation Nijmegen-Lent ligt op enkele minuten afstand van de wijk. In de vrije tijd is het natuurlijk heerlijk genieten van groen en water in De Waaijer, het Rivierpark en de Oosterhoutse Waarden. Stuk voor stuk groen- en recreatiegebieden in de directe omgeving van Woenderskamp.

 

Woningaanbod

De woningen in het project De Stadstuin zijn allemaal verkocht. Maar er zijn meer woningbouwprojecten in voorbereiding in Woenderskamp. Kijk eens bij de projecten  Wonen in Soetegaerde of Historische Tuin. Woningcorporatie Talis zal bovendien in Woenderskamp eengezinswoningen en appartementen realiseren in de sociale huur-sector. De start-bouw daarvan wordt begin 2020 verwacht.

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media