LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Bereiken hoogste punt Kindcentrum De Boomgaard feestje voor hele wijk

Donderdag 4 Juni 2020 | reacties 0
22

Het hoogste punt van Kindcentrum De Boomgaard in  Woenderskamp is bereikt. En dat werd op woensdag 3 juni gevierd. Speciale hoofdrol was weggelegd voor toekomstige leerlingen Annabel en Simon, als ‘speciale assistenten’ van Jeroen Claassen, directeur van De Boomgaard.

 

‘Het hoogste punt was een tijdje terug al bereikt, maar door de coronamaatregelen hebben we de datum voor alle gemak een stukje verschoven', vertelt Jeroen Claassen voor de start van het ‘officiële’ gedeelte. ‘Vandaag staan we er alsnog even bij stil. In klein gezelschap, maar dat maakt het niet minder belangrijk. Dit is een moment om te vieren. Daarstraks ben ik even binnen geweest, voor de eerste keer. Het was ge-wel-dig. Al die ruimte, fantastisch! De mensen op de bouwplaats werken keihard om alles voor elkaar te krijgen. Ik heb er dan ook alle vertrouwen in dat we hier straks op 24 augustus kunnen beginnen, samen met KION. ‘

 

Vlaggen en taart

Dan is daar het moment waar Annabel en Simon al een tijdje naar hebben uitgekeken. Sinds ruim een maand wonen ze in de Lavinia Fontanahof en vandaag zijn ze samen met moeder Vanessa naar de bouwplaats gekomen. Hun missie: Jeroen en KION-clustermanager Verona Kuijpers helpen bij het hijsen van respectievelijk de Boomgaardvlag en de KION-vlag. En niet onbelangrijk: een speciale taart overhandigen aan de bouwvakkers. Voor beide onderdelen slagen zus en broertje met vlag en wimpel, waarna ze als dank een verse appeltaart mee naar huis mogen nemen.

 

Appelboompjes voor de buren

Voordat het zover is, helpen ze Jeroen nog één keer. Nu met het uitdelen van vijf appelboompjes aan directe buren van de school aan de Italiëstraat, als extra verrassing. ‘We zijn blij met onze school in deze wijk, de eerste basisschool van de Stichting Josephscholen in Nijmegen-Noord’, aldus Jeroen. ‘Dat willen we laten zien, laten merken. Daarom gaan morgen (donderdag 4 juni, red.) fietskoeriers op pad om bij de ongeveer 100 woningen in Woenderskamp appels in een speciaal Boomgaard-doosje af te leveren. Zo is het uiteindelijk een feestje voor de hele wijk.’

 

Ook De Gelderlander besteedde aandacht aan het hoogste punt van Kindcentrum de Boomgaard. Lees hier het artikel. 

 

 

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media