LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Basisschool De Boomgaard in Woenderskamp

Woensdag 10 Juli 2019 | reacties 0
080100-448

De basisschool die gepland is in Woenderskamp krijgt de naam De Boomgaard. Als alles volgens planning verloopt kan er vanaf augustus 2020 lesgegeven worden.

 

Basisschool De Boomgaard wordt een katholieke school, waar plek is voor ongeveer 480 leerlingen. Binnen de school komt ook kinderopvang en voor- en tussentijdse opvang. Op onderstaand kaartje zie je de locatie van de toekomstige school.

 

Planning

Op dit moment wordt nog hard gezocht naar een architect en aannemer. Naar verwachting wordt er begin 2020 gestart met de bouw van de school. Als alles volgens planning verloopt kan er vanaf augustus 2020 lesgegeven worden op Basisschool De Boomgaard. Mocht het definitieve gebouw nog niet in zijn geheel klaar zijn, komt er tijdelijke huisvesting.

 

Basisschool De Boomgaard is de achtste basisschool in de Waalsprong. Weten welke scholen er nog meer zijn? Klik dan hier.

 

school woenderskamp

« Terug naar het overzicht

Reacties


Geen reacties gevonden.

Plaats een reactie


« Terug naar het overzicht

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media