LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Contact met de gemeente Nijmegen


De gemeente Nijmegen is te bereiken via het centrale telefoonnummer 14024. In de Stadswinkel, Mariƫnburg 30 in Nijmegen, kunt u alleen op afspraak terecht.


Openingstijden: ma-vrij 09.00-17.00 uur, do 09.00-20.00 uur.


Kijk voor meer informatie of om een afspraak te maken op deze pagina.


U kunt hier terecht met uw vragen over gemeentelijke producten, de gemeentelijke organisatie, het bestuur, plannen, projecten en voorzieningen in de stad. U kunt hier ook de stukken inzien die wettelijk ter inzage moeten liggen.

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

Contact met team Waalsprong

Het Waalsprong Informatiecentrum en de Kavelwinkel Nijmegen hebben in de komende weken aangepaste openingstijden. In de komende weken bent u van harte welkom in ons centrum op:

 • dinsdag 31 augustus tussen 13.00 en 17.00 uur 
 • donderdag 2 september tussen 13.00 en 17.00 uur
 • woensdag 8 september tussen 13.00 en 17.00 uur
 • donderdag 9 september tussen 13.00 en 17.00 uur
 • woensdag 15 september tussen 13.00 en 17.00 uur 
 • donderdag 16 september tussen 13.00 en 17.00 uur 

U vindt ons in het pand van de (tijdelijke) Aldi-winkel in Hof van Holland. Rechts van de ingang van de supermarkt vindt u onze ingang: er is parkeerruimte direct voor de deur.  

 

Andere contactmogelijkheden 

Zijn wij niet fysiek in het Waalsprong Informatiecentrum aanwezig, dan hoeven uw vragen niet te wachten. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen:  
 

 • Chat live met het Waalsprongteam! 
  U kunt live met ons chatten van maandag tot en met donderdag tussen 13.00 en 16.00 uur. De chatfunctie vindt u rechtsonder in uw scherm, op de tijden dat de chat actief is. Klik aan, stel uw vraag, en u krijgt direct antwoord op uw vragen. Soms is het druk - krijgt u niet snel genoeg antwoord? Stel dan uw vragen per mail: 
   
 • Per e-mail
  U kunt ook per mail contact met ons opnemen via: 
 • Telefonisch                                                                                                                 
  Wij staan u telefonisch graag te woord van dinsdag tot en met vrijdag, tussen 13.00 en 17.00 uur via 024 329 8701.
   
 • Kavelwinkel Nijmegen
  De kavelwinkel is telefonisch bereikbaar op maandag, woensdag en donderdag van 09.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 06-31101193. Op andere dagen kunt u uw vragen over zelfbouw en kavels mailen naar kavelwinkel@nijmegen.nl. De kavelcoördinator neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
   
 • Facebook Messenger
  Beschikt u over Facebook? Via onze pagina's over de Waalsprong, Stelt-Zuid, Woenderskamp, Hof van Holland, Grote Boel en Zuiderveld kunt u ons team via Messenger bereiken! 

 

Coronamaatregelen
Wij volgen de richtlijnen van de overheid en het RIVM om verspreiding van corona tegen te gaan. Heeft u klachten die lijken op corona of bent u in contact geweest met iemand met corona? Blijf dan thuis en neem telefonisch, per mail, of online contact met ons op met uw vragen. 

In het Waalsprong Informatiecentrum houden wij zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van u, zorgen wij voor extra hygiënemaatregelen en vragen wij u bij binnenkomst uw handen te ontsmetten. Dank voor uw medewerking! 

 


 

Alle informatie over de Waalsprong 

In het Waalsprong Informatiecentrum vindt u alle informatie over huren, kopen en zelfbouw in de Waalsprong onder één dak. U kunt hier de wijk beleven, letterlijk en figuurlijk. De diverse ontwikkelaars en woningbouwcorporaties presenteren hier hun nieuwste projecten en woningaanbod met uitgebreide documentatie. Ook kunt u hier terecht in de Kavelwinkel voor het actuele kavelaanbod voor zelfbouw. Kunnen wij uw vraag niet direct beantwoorden? Dan gaan zorgen wij ervoor dat uw vraag later per mail of telefonisch beantwoord wordt. 

locatie Waalsprong Informatiecentrum - klik voor groter

 

Het Waalsprong Informatiecentrum is gevestigd bij de tijdelijke Aldi in Hof van Holland. Midden in het gebied met vele nieuwbouwontwikkelingen. U bent van harte welkom! 


Adres

Riet van Alebeekstraat 6

6663 RB  Lent
Telefoon: 024 - 329 8701 

Kavelwinkel: 06-31101193

(klik op het kaartje voor een grotere afbeelding)

 

 

Vanaf 21 september 2021 zijn onze reguliere openingstijden:

 • dinsdag 13-17 uur 
 • woensdag 13-17 uur (op woensdag kunt u ook terecht voor advies van onze Kavelcoördinator - maak evt een afspraak via 06 3110 1193). 
 • vrijdag 13-17 uur 
 • zaterdag van 11 tot 15 uur

 


 

E-mail
U kunt uw vraag ook via de mail stellen. Dat doet u door

onderstaand formulier in te vullen en te versturen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord.

ContactformulierSchrijf mij in voor de nieuwsbrief over Waalsprong en nieuw aanbod

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media