LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Koudenhoek - Lentelijn

Project Lentelijn is een knusse woonbuurt die gerealiseerd wordt in Koudenhoek. In het zuidelijkste deel van deze nieuwbouwwijk komt een gevarieerd aanbod aan woningen geschikt voor verschillende woonwensen. Voor starters en jonge gezinnen bieden de geschakelde woningen en de appartementen alle ruimte voor ontspanning en groei. De doorgroeiers vinden volop ruimte in de twee-onder-een-kap of de vrijstaande woningen. Ook voor de oudere bewoners is een nieuw thuis voorzien met enkele levensloopbestendige woningen. In totaal zijn er 89 woningen en 14 appartementen gepland. Kortom Lentelijn geeft kleur aan woonwensen van jong en oud.

 

Koudenhoek 

Deze wijk wordt gerealiseerd ten oosten van de Griftdijk-Noord. Het wordt gesplitst in een noordelijk en zuidelijk deel. Project Lentelijn van Jongen Bouwpartners ligt in de zuidelijke punt van de wijk. Lees hier meer over Koudenhoek. De woonbuurt profiteert straks van de levendigheid van wonen nabij het Hof van Holland én De Waaijer als achtertuin.

 

Verkoop van project Lentelijn start op dinsdag 29 juni om 12.00 uur. Klik voor meer informatie naar de projectsite: www.lentelijn.nl
 

Inzake de woningen die momenteel als ‘verkocht onder voorbehoud’ in het woningaanbod op de projectsite van Lentelijn in het overzicht zijn opgenomen: Jongen Bouw Partners is momenteel in onderhandeling met een belegger voor 23 gezinswoningen en 14 appartementen, die vervolgens als huurwoningen in de vrije sector op de markt gebracht worden.

 

Lentelijn, Koudenhoek

 


Grotere kaart bekijken

Woningen

» Meer woningen

Laatste nieuws

Project Lentelijn in Koudenhoek in verkoop
Maandag 28 Juni 2021 | reacties 13
Project Lentelijn in Koudenhoek in verkoop In het kleinschalige ‘Lentelijn’ worden 89 woningen en 14 appartementen gerealiseerd. Het... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media