LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Koudenhoek - Lentelijn

Project Lentelijn is een knusse woonbuurt die gerealiseerd wordt in Koudenhoek. In het zuidelijkste deel van deze nieuwbouwwijk komt een gevarieerd aanbod aan woningen geschikt voor verschillende woonwensen. Voor starters en jonge gezinnen bieden de geschakelde woningen en de appartementen alle ruimte voor ontspanning en groei. De doorgroeiers vinden volop ruimte in de twee-onder-een-kap of de vrijstaande woningen. Ook voor de oudere bewoners is een nieuw thuis voorzien met enkele levensloopbestendige woningen. Kortom Lentelijn geeft kleur aan woonwensen van jong en oud.

 

Koudenhoek 

Deze wijk wordt gerealiseerd ten oosten van de Griftdijk-Noord. Het wordt gesplitst in een noordelijk en zuidelijk deel. Project Lentelijn van Jongen Bouwpartners ligt in de zuidelijke punt van de wijk. Lees hier meer over Koudenhoek. De woonbuurt profiteert straks van de levendigheid van wonen nabij het Hof van Holland én De Waaijer als achtertuin.

 

Verkoop van project Lentelijn wordt medio juni verwacht. Blijf op de hoogte door u te abonneren op de nieuwsbrief Waalsprong Actueel en mis een (pre)sale voor dit project niet! 

 

Klik voor meer informatie naar de projectsite: www.lentelijn.nl

 

Laatste nieuws

Eerste project in Koudenhoek bekend:...
Vrijdag 2 April 2021 | reacties 0
Eerste project in Koudenhoek bekend: Lentelijn Project Lentelijn is een knusse woonbuurt¬†die gerealiseerd wordt in Koudenhoek. In het... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media