LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Hof van Holland - Zaligerhof

Ontwikkelaar VanWonen realiseert in Hof van Holland het nieuwbouwproject Zaligerhof. Het project heeft een prachtige locatie, dichtbij Fort Beneden Lent, en ligt in de buurt van vele toekomstige voorzieningen. 

 

Het project bestaat uit in totaal 86 woningen, waarvan 18 hoekwoningen en 68 tussenwoningen. Er worden verschillende typen woningen gerealiseerd, waaronder herenhuizen en stadsvilla's. De prijzen starten waarschijnlijk vanaf € 299.000 v.o.n. 

 

Zaligerhof heeft een fantastische ligging ten opzichte van alle voorzieningen. De binnenstad van Nijmegen ligt op zo'n 10 minuten fietsen. Maar in Hof van Holland, waar Zaligerhof gelegen is, wordt naar verwachting in 2022 het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong geopend. Hier komen diverse winkels, horeca en andere voorzieningen. 

 

Planning

Waarschijnlijk gaat het project nog eind 2020 in verkoop, waarna de bouw start in de eerste helft van 2021. Begin 2022 wordt de woning opgeleverd en kun je gaan genieten van jouw nieuwe thuis. 

 

Op de hoogte blijven? 

Schrijf je dan in op de projectwebsite al belangstellende. VanWonen houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen van Zaligerhof. 

 

 

 

Laatste nieuws

Zien we u tijdens de webinar over Zaligerhof?
Woensdag 17 Juni 2020 | reacties 0
Zien we u tijdens de webinar over Zaligerhof? Ontwikkelaar VanWonen wilt u graag meenemen in de eerste ontwerp presentatie van het project... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media