LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Hof van Holland - Zaligerhof

Ontwikkelaar VanWonen realiseert in Hof van Holland het nieuwbouwproject Zaligerhof. Het project heeft een prachtige locatie, dichtbij Fort Beneden Lent, en ligt in de buurt van vele toekomstige voorzieningen. 

 

Het project bestaat uit in totaal 86 woningen, waarvan 65 koopwoningen en 23 woningen in de vrije-sector huur. De woningen binnen de vrije-sector huur worden op een later moment op de markt gebracht. Er worden verschillende typen woningen gerealiseerd, waaronder herenhuizen en stadsvilla's. De woningen worden gekenmerkt door bijzonder metselwerk, karakteristieke gevels, grote ramen en moderne Franse balkons. De ruime woningen hebben allemaal vier of vijf slaapkamers. De prijzen variëren tussen € 297.500 en € 534.000 v.o.n. 

 

Wonen in Hof van Holland

Hof van Holland wordt hét nieuwe hart van de Waalsprong. In dit gebied worden wonen, werken, winkelen en andere activiteiten samengebracht. In totaal worden hier zo’n 1.500 woningen gerealiseerd binnen verschillende projecten, waar Zaligerhof er één van is. Naast wonen is er ook ruimte voor supermarkten (Albert Heijn en Aldi), speciaalzaken, horeca, een basisschool, sportvoorzieningen en een gezondheidscentrum. Totdat de definitieve supermarkten in gebruik worden genomen kunt u vanaf 20 november al boodschappen doen in de tijdelijke Aldi. Met de komst van deze voorzieningen wordt de Waalsprong een comfortabel en compleet stadsdeel. Meer weten over het nieuwe centrumgebied waar ook woningen worden gerealiseerd? Ga dan naar de website van  Hart van de Waalsprong

 

Planning

De verkoop van het project is gestart. De bouw start, zoals het er nu uit ziet, in het derde kwartaal van 2021. Begin 2022 wordt de woning opgeleverd en kun je gaan genieten van jouw nieuwe thuis. 

 

Op de hoogte blijven? 

Schrijf je dan in op de projectwebsite al belangstellende. VanWonen houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen van Zaligerhof. 

 

 

Woningen

» Meer woningen

Laatste nieuws

Pre-sale Zaligerhof gestart!
Maandag 16 November 2020 | reacties 2
Pre-sale Zaligerhof gestart! De pre-sale van het eerste project in Hof van Holland is gestart. Ontwikkelaar VanWonen... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media