LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Hof van Holland - Living Inn

Living-Inn Nijmegen : Goed voor elkaar


Living-Inn is een bijzonder woonzorgconcept waar vitale senioren, starters en zorgbehoevende senioren veilig een zorgeloze toekomst tegemoet gaan. Starters en senioren wonen en leven hier samen en helpen en zorgen voor elkaar, net zoals vroeger: Enkele uren per week verhalen uitwisselen, boodschappen doen, oppassen op de kinderen of de krant voorlezen; In ruil voor een betaalbare huur in een prachtige omgeving.

 

Wie wonen er in Living-Inn?
• “Vitale” senioren die behoefte hebben aan een levensloopbestendige woning die van alle gemakken is voorzien.
• Starters (appartementen onder huurtoeslaggrens) die op zoek zijn naar een dynamische woonomgeving met sociale contacten en ook een steentje hieraan bij willen dragen.
• Zorgbehoevende senioren die kunnen beschikken over een uitgebreid zorgplan dat de behoefte vervult van bewoners met dementie, somatische hulp of een tijdelijke zorgvraag. Toewijzing van deze appartementen vindt plaats op indicatie. Deze appartementen zijn gevestigd in een aparte zorgvleugel en worden niet door Living-Inn verhuurd. Het biedt bewoners wel de mogelijkheid dat zij te allen tijde bij de partner kunnen blijven wonen binnen de muren van Living-Inn.

 

Waar komt Living-Inn?
Living-Inn wordt gerealiseerd in Hof van Holland. In Hof van Holland worden wonen, werken, winkelen en andere activiteiten samengebracht. Hier worden circa 1900 woningen gebouwd. Zowel gezinnen als starters, studenten, 1-2 persoonshuishoudens, ouderen en mensen met bijzondere woonwensen zullen hier hun nieuwe woonplek vinden.

 

De appartementen
In totaal worden er circa 400 appartementen in Living-Inn gerealiseerd: circa 150 seniorenappartementen in de vrije huursector, 100 startersappartementen in de sociale huur en 150 zorgappartementen.

 

De seniorenappartementen zijn luxe afgewerkt, rolstoel en rollatorvriendelijk en uiteraard voorzien van alle moderne gemakken. Elk appartement beschikt over een ruime buitenruimte. Er is goed nagedacht over de gebruiksvriendelijkheid, voor nu maar ook voor de toekomst: Zo wordt er gebruik gemaakt van domotica en zijn er schuifdeuren aangebracht in slaap- en badkamer. Het appartement is voorbereid op eventuele zorgbehoefte zodat de appartementen indien nodig op specifieke zorgwensen kunnen worden aangepast. Omdat de zorg dichtbij is hoeven echtparen, als de zorgvraag toeneemt, niet gedwongen gescheiden te leven.

 

De starters appartementen zijn knus met een luxe afwerking en hebben allemaal een eigen buitenruimte, veelal in de vorm van een loggia. Hier woon je in een omgeving die van alle gemakken is voorzien: snel een boodschap doen of joggen in een parkachtige omgeving: je bent er binnen een handomdraai.

 

De zorgappartementen zijn gevestigd in een aparte vleugel binnen het gebouw en worden op indicatie toegewezen door een nader te bepalen organisatie.

 

Voorzieningen
Op de begane grond komen er voorzieningen als een restaurant, fysiotherapeut,  kinderdagverblijf, een zwembad en diverse medische voorzieningen voor (gespecialiseerde ouderen)zorg.

 

Planning
De verwachting is dat de bouw in mei 2021 zal starten. De oplevering van de eerste appartementen zal eind 2022 plaatsvinden.

 

Interesse?
Ben je starter, heb jij een sociaal hart en heb je belangstelling om hier te wonen? Ben jij bereid om je enkele uren per week in te zetten voor je medemens? Of bent u die vitale senior die op zoek is naar een levensloopbestendige huurwoning die van alle gemakken is voorzien en op de toekomst is voorbereid? Dan is Living Inn een uitstekende keuze. 

 

Hou onze website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

 

living inn

 

 

Laatste nieuws

Living Inn: ‘We bouwen als klein clubje...
Donderdag 22 April 2021 | reacties 4
Living Inn: ‘We bouwen als klein clubje aan iets groots’ In de Waalsprong krijgen alternatieve woonvormen letterlijk de ruimte om zich te bewijzen. Mooi... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media