LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Hof van Holland - De Hollandse Tuin

Goed nieuws! Er komt nieuw woning aanbod in de Waalsprong. Het nieuwbouwproject 'De Hollandse Tuin' is in ontwikkeling en bestaat uit 31 eengezinswoningen, waarvan 10 hoekwoningen en 21 rijwoningen. De locatie ligt in het hart van de Waalsprong, in het deelgebied 'Hof van Holland' met al haar voorzieningen. Het project kenmerkt zich vooral door veel keuzevrijheid en de groene binnentuin. Met behulp van een woningconfigurator kun je zelf je woning samenstellen. Kies onder andere zelf het ontwerp van je gevel, het aantal woonlagen en de kleur van je woning. Dankzij de vele mogelijkheden zal er een gevarieerd straatbeeld ontstaan. 

De standaard woning wordt aangeboden vanaf ongeveer € 315.000,- v.o.n.. De definitieve prijzen worden vastgesteld tijdens de start verkoop.

 

Planning
Op dit moment is ontwikkelaar Keyserhoff Vastgoed druk bezig met de voorbereidingen. Naar verwachting gaat het project in het voorjaar van 2021 in de verkoop en kan er waarschijnlijk in het derde kwartaal van 2021 gestart worden met de bouw.

 

Op de hoogte blijven?

Wil je niks missen over ‘De Hollandse Tuin'? Meld je dan aan bij Open makelaars via de projectwebsite en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!

hollandse tuin

 

Laatste nieuws

Eerste beelden van De Hollandse Tuin
Donderdag 8 April 2021 | reacties 0
Eerste beelden van De Hollandse Tuin 'Sneak preview! Hierbij mogen we u de eerste impressie delen van het nieuwbouwproject  ‘De... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media