LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Hof van Holland - De Hollandse Tuin

Het nieuwbouwproject 'De Hollandse Tuin' is in ontwikkeling en bestaat uit 31 eengezinswoningen, waarvan 10 hoekwoningen en 21 rijwoningen. De locatie ligt in het hart van de Waalsprong, in het deelgebied 'Hof van Holland' met al haar voorzieningen. Het project kenmerkt zich vooral door veel keuzevrijheid en de groene binnentuin. Met behulp van een woningconfigurator kun je zelf je woning samenstellen. Kies onder andere zelf het ontwerp van je gevel, het aantal woonlagen en de kleur van je woning. Dankzij de vele mogelijkheden zal er een gevarieerd straatbeeld ontstaan. 

Planning
Op dit moment is ontwikkelaar Keyserhoff Vastgoed druk bezig met de voorbereidingen. De online woonconfigurator en de start van de verkoop is gepland in juni / juli van dit jaar.  

 

Op de hoogte blijven?

Wil je niks missen over ‘De Hollandse Tuin'? Meld je dan aan bij Open makelaars via de projectwebsite en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen!

Hollandse Tuin voorHollandse Tuin achter

hollandse tuin

 


Grotere kaart bekijken
 

Laatste nieuws

Schrijf u nu in als belangstellende voor...
Maandag 28 Juni 2021 | reacties 0
Schrijf u nu in als belangstellende voor Hollandse Tuin Het project 'De Hollandse Tuin' bestaat uit 31 eengezinswoningen rondom een groene binnentuin.... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media