LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Hof van Holland - Aaron

Talis ontwikkelt samen met ZZG zorggroep een groot woonzorgcomplex met 91 appartementen in Hof van Holland. Dit gebeurt volgens het Vitaal Wonen-concept van ZZG en Talis, waar ouderen met een lichte en zware zorgbehoefte bij elkaar wonen.

 

Het complex komt pal naast het Hart van de Waalsprong: het toekomstige winkelcentrum met twee supermarkten, veel dagwinkels (zoals een bakker) en horeca. Bovendien ligt het aan de hoofdstraat van de Hof van Holland, die vanaf het station naar het nieuwe winkelcentrum loopt.

 

Leuk feitje: het gebouw krijgt de naam Aaron, vernoemd naar de Amerikaanse commandant die leiding gaf aan de Oversteek over de Waal op 20 september 1944. 

 

Vitaal Wonen
Vitaal Wonen is een mix van beschermd wonen (voor ouderen met een zware zorgbehoefte, bijvoorbeeld dementie) en wonen met een plus (voor ouderen met een lichte zorgbehoefte en/of behoefte aan ontmoetingen). Het idee is dat deze bewoners met behoefte aan zorg gewoon onderdeel zijn van de gemeenschap. Omdat het winkelcentrum op loopafstand is, is de locatie zeer geschikt voor mensen die minder mobiel zijn, en behoefte hebben aan voorzieningen en levendigheid in de directe woonomgeving. Deze plek is daarom heel geschikt voor zelfstandig wonende senioren en zorgbehoevende ouderen.

 

'Wonen met een plus' en ZZG 
Er worden 45 appartementen direct door Talis via Entree verhuurd en zijn bedoeld voor ouderen. De appartementen zijn 60 m2 en volledig rolstoelgeschikt. Ze hebben één slaapkamer en een eigen balkon. Daarnaast is er een ontmoetingsruimte met gemeenschappelijke tuin, een gemeenschappelijke logeerkamer en een scootmobielstalling. Daarnaast komen er 35 appartementen van 45 m² voor ZZG zorggroep.

 

Majstro met tien appartementen

Naast de woningen voor ouderen, komt er ook een groepswoning voor tien verstandelijk (en enkele ook lichamelijk) gehandicapte, jongvolwassenen. Majstro is een ouderinitiatief en huurt deze woningen.

 

Interesse?

Eind 2021 worden de appartmenten opgeleverd. Heeft u belangstelling voor een appartement of woning, dan kunt u zich aanmelden als geïnteresseerde bij Talis. Aanmelden kan door een mail te sturen naar nieuwbouw@talis.nl. Meer informatie vindt u op de projectwebsite

 

AARONaaron

 

 

 

 

Laatste nieuws

Verhuur Aaron per 21 oktober in Entree
Dinsdag 19 Oktober 2021 | reacties 3
Verhuur Aaron per 21 oktober in Entree Corporatie Talis stelt deze week de inschrijving open voor appartementen in het wooncomplex Aaron... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media