LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Hart van de Waalsprong - appartementen Portaal

Hart van de Waalsprong wordt hét woon- en winkelhart van het nieuwbouwgebied 'Waalsprong’ in Nijmegen. Gebiedsontwikkelaars AM en VanWonen werken hier samen aan 11.800 m2 winkelruimte en 500 woningen. Begin januari 2022 is het hoogste punt bereikt van woonblok Bliek (B) met 50 sociale huurwoningen die uitkijken op de Graaf Alardsingel. Portaal brengt deze appartementen na de zomer van 2022 in de verhuur via Entree.nl.

 

Er komen hier betaalbare woningen voor starters, doorstromers én senioren. Levensloopbestendige woningen die bijdragen aan het creëren van inclusieve buurten waar iedereen thuis is. De woningen zijn gemiddeld 65 m2, met (behalve de begane grond) een doorzon woonkamer-keuken, twee slaapkamers en een inpandige berg/wasruimte. Ruimte voor ontmoeten is er op de brede galerijen, waar ook de buitenruimten zijn. Tussen het appartementencomplex, de parkeergarage (4 lagen) en de gemeenschappelijke fietsenstalling ligt een grote groene strook. Naast het stedelijke karakter is er veel groen in en om het appartementencomplex. 

 

De appartementen worden na de zomer van 2022 in verhuur gebracht via  Entree, de website voor het woningaanbod van de corporaties in de regio Arnhem en Nijmegen.

 

Lees meer op de projectpagina van Portaal 

 

Laatste nieuws

Geen nieuwsberichten gevonden.

Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media