LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Appartement type Allure

Dijkzone - LOYD appartement Allure Dijkzone - LOYD appartement Allure Dijkzone - LOYD appartement Allure Dijkzone - LOYD appartement Allure

Informatie

Project: Dijkzone - LOYD »
Gebied: Hofvanholland »
Soort woning: Appartement
Type woning: Allure
Aantal kamers: 2
Woonoppervlak: 79 m2
Status: Beschikbaar
Prijs: € 392.500,-

Beschrijving

Heerlijk licht en luxe wonen: dat kenmerkt deze schitterende Allure appartementen. Geniet iedere dag op je balkon van het schitterende uitzicht over de Waal of de Nijmeegse skyline.

Standaard zijn de Allure appartementen voorzien van 1 of 2 slaapkamers, een heerlijke living met open keuken en een luxe badkamer. De grote raampartijen garanderen volop natuurlijke lichtinval. Zie jij jezelf al heerlijk met een kop koffie op de bank genieten van het weidse uitzicht, of ’s avonds met een glas wijn in je hand turen naar de lichtjes van de Nijmeegse skyline?

 

Woonoppervlak: 79 tot 116 vierkante meter
Prijs: € 392.500,- tot € 633.000,-

 

De Allure appartementen bevinden zich in de woontorens Robie House en Fallingwater. Meer weten of de actuele beschikbaarheid bekijken? Ga naar de projectwebsite


Projectinformatie

In Hof van Holland ontwikkelt KlokGroep het project LOYD: een uniek appartementencomplex met 78 appartementen in de Dijkzone. Geniet u straks van een prachtig uitzicht over de Waal? 

 

De 78 appartementen liggen ten oosten van Fort Beneden Lent. Het project LOYD dankt zijn naam aan de beroemde architect Frank Lloyd Wright. Bekend van zijn aansprekende gebouwen met lange horizontale lijnen en een open structuur. In deze traditie wordt appartementencomplex LOYD een blikvanger van formaat, met een luxe moderne uitstraling en een betoverend ontwerp. Dus wilt u wonen in een complex dat er echt uitspringt, dan is dit uw kans! 

 

Een prachtige locatie
In de appartementen van LOYD woont u op een prachtige locatie in de Waalsprong. Aan de overkant ziet u de bruisende binnenstad van Nijmegen binnen handbereik liggen. Het complex komt te liggen op een terp van circa 3 meter, wat het weidse uitzicht nog verder versterkt.

 

LOYD is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en het openbaar vervoer (station Nijmegen Lent). Naast alle nabijgelegen  voorzieningen ligt project op loopafstand van het toekomstige winkelcentrum  Hart van de Waalsprong, dat in 2024 gereed is. Naast luxueus wonen in een echte eye-catcher vind je dus alle benodigdheden om de hoek.

 

Meer weten? 

Plan Loyd is in verkoop. Wilt u meer weten over het actuele aanbod? Bekijk dan de  projectwebsite

 

LOYD dijkzone


Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media