LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Dijkzone - LOYD

In Hof van Holland ontwikkelt KlokGroep het project LOYD: een uniek appartementencomplex met 76 appartementen in de Dijkzone. Geniet u straks van een prachtig uitzicht over de Waal? 

 

De circa 76 appartementen liggen ten oosten van Fort Beneden Lent. Het project LOYD dankt zijn naam aan de beroemde architect Frank Lloyd Wright. Bekend van zijn aansprekende gebouwen met lange horizontale lijnen en een open structuur. In deze traditie wordt appartementencomplex LOYD een blikvanger van formaat, met een luxe moderne uitstraling en een betoverend ontwerp. Dus wilt u wonen in een complex dat er echt uitspringt, dan is dit uw kans! Naar verwachting gaan de appartementen begin 2021 in verkoop. 

 

Een prachtige locatie
In de appartementen van LOYD woont u op een prachtige locatie in de Waalsprong. Aan de overkant ziet u de bruisende binnenstad van Nijmegen binnen handbereik liggen. Het complex komt te liggen op een terp van circa 3 meter, wat het weidse uitzicht nog verder versterkt.

 

LOYD is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen en het openbaar vervoer (station Nijmegen Lent). Naast alle nabijgelegen voorzieningen ligt project op loopafstand van het toekomstige winkelcentrum Hart van de Waalsprong, dat in 2024 gereed is. Naast luxueus wonen in een echte eye-catcher vind je dus alle benodigdheden om de hoek.

 

Meer weten? 

Wilt u meer weten over dit bijzondere plan? Bekijk dan de projectwebsite. Schrijf u op de website in als geïnteresseerde en blijf op de hoogte van al het nieuws. 

 

 

Laatste nieuws

Nieuw in de dijkzone: LOYD
Maandag 26 Oktober 2020 | reacties 0
Nieuw in de dijkzone: LOYD Ontwikkelaar KlokGroep kondigt het nieuwe project LOYD aan.¬†Een uniek appartementencomplex in de... » Lees verder


Nieuwsbrief

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media