LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Heeft u deze woningen ook al gezien?

Woningzoeker

Op zoek naar een woning, maar u weet niet waar naar u moet zoeken? Laat ons u helpen. Vult u de onderstaande vragen in en wij doen u een voorstel.

Ik zoek een ...
Ik wil graag in ... wonen

Nieuwsbrief

logo landart

 

 

 

 

 

In september 2017 is de kunstroute Hof van HolLandArt officieel geopend. Een route met diverse kunstwerken in het toekomstige bouwgebied Hof van Holland en omgeving. De werken geven een tijdelijke invulling aan het gebied Hof van Holland (in het kader van placemaking) om bezoek aan het gebied aantrekkelijk te maken en daardoor kennis te maken met de toekomstige ontwikkelingen.

 

7 van de 10 kunstwerken zijn inmiddels gerealiseerd. Drie kunstwerken zijn nog in ontwikkeling (Future Ruins, Vruchtbakens en Telraam).

 

De route bestaat uit een wandel / fietsroute op verharde en onverharde paden en duurt te voet ongeveer 1,5 uur (4 a 5 km). Er is geen vast begin en eindpunt. De kunstwerken worden gemarkeerd met een informatiebord ter plaatse. Er is geen route aanduiding onderweg. Voor sommige kunstwerken moet u iets meer moeite doen om deze te ontdekken.

 

Let op: Ivm de bouwwerkzaamheden is het mogelijk dat de kunstwerken (tijdelijk) niet of moeilijk bereikbaar zijn.

 

U kunt hier de route met de verschillende kunstwerken downloaden.

Kunstroute Hof van HolLandArt

 

Meer informatie over de verschillende kunstwerken is te vinden op:

www.hvhart.nl

 

altijd lenteAtlas

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media