LentOosterhoutLandschapszoneHof van Holland

Hof van Holland en omgeving

De Waalsprong is constant in ontwikkeling en wordt de komende jaren nog aanzienlijk uitgebreid. De afgelopen jaren zijn er vooral rondom Lent en Oosterhout veel woningen gebouwd. De vraag naar extra woningen in Nijmegen blijft echter onverminderd groot. Naast woningen, is er in de Waalsprong ook veel behoefte aan winkels en andere voorzieningen. Daarom is gestart met de ontwikkeling van de nieuwe wijken Hof van Holland, Koudenhoek (voormalig Broodkorf), Dijkzone en Woenderskamp. De komende jaren worden er hier tussen 3.000 en 3.500 nieuwe woningen gebouwd.

 

Winkelcentrum Hart van de Waalsprong

In 2023 zal het nieuwe winkelcentrum Hart van de Waalsprong worden geopend, er wordt nog aan verder gebouwd tot het naar verwachting in 2024 helemaal gereed zal zijn. In het Hart van de Waalsprong komen diverse winkels, horeca en andere voorzieningen. De focus zal liggen op de winkels die producten en diensten aanbieden die je regelmatig nodig hebt en hierin een volwaardig en compleet aanbod bieden. Daarnaast zijn samenwerkingen met lokale partijen belangrijk voor het winkelcentrum om een goede binding te hebben met Nijmegen en de Waalsprong. Er is al een overeenkomst met fullservice supermarkt AlbertHeijn en discounter Aldi. En wist u dat de laatste al een tijdelijke winkel heeft geopend in Hof van Holland? Deze zal daar blijven staan, totdat Aldi kan verhuizen naar de definitieve winkellocatie. 

 

Schrijft u zich in op onze nieuwsbrief, zodat u niets hoeft te missen! Ook de start van huurwoningen wordt daarin aangekondigd. Of volg de ontwikkelingen van Hof van Holland op Facebook!

 

 

 

ai

 

 

 

Bekijk hier het complete woningaanbod

Naar de woningzoeker
Volg ons op sociale media